60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Dualit

Dualit

46 resultater sortert etter  
Popularitet
Dualit Lite vannkoker 1,5 L - Svart - Dualit
Dualit

Dualit Lite vannkoker 1,5 L, Svart

kr 1 721kr 1 999
På lager
12
Side 1 av 2

Mer om Dualit

Dualit ble grunnlagt på 40-tallet, og er i dag den tredje generasjon familiebedrift. Den første oppfinnelsen de produserte var brødristeren, det produktet som fortsatt er det som Dualit er mest kjent for. Den klassiske designen og gode kvaliteten har gjort Dualit til en favoritt for mange, ikke minst profesjonelle kokker, og selskapet har også vunnet flere priser i løpet av årene. Dualit vokser og blir inspirert av innovasjon, entreprenørskap og magefølelse.

Historie

Dualit ble grunnlagt av Max Gort-Barten, en tysk-født entreprenør som bodde i England, og meldte seg til den britiske hæren da andre verdenskrig brøt ut. Etter krigen kjøpte han en liten fabrikk i Camberwell for å forfølge sin drøm om å bruke sine kreative tekniske egenskaper for å utvikle og produsere enestående produkter. Han hadde mange ideer, for eksempel den elektriske Dual-Light ild, som var grunnlaget for Dualits navn, men det ble den patenterte brødristeren som på alvor fanget folks oppmerksomhet.

Max var også en smart forretningsmann og han bestemte seg for at Dualit ikke ville konkurrere direkte med andre fremvoksende forbruker-merkerr og fokus kom derfor til å være på det kommersielle markedet. I 1952 designet og utviklet han derfor en brødrister med seks lommer, som også var den første brødristeren med innebygd klokke. Produktet har bare blitt endret minimalt siden da og finnes i dag i form av Vario-brødristeren, som er kjent for sin unike retrodesign, men som egentlig bare bærer på den opprinnelige designen.

I dag er Dualit ledet av Max sønn Leslie og er en av svært få vellykket uavhengige britiske produsenter. Verdiene og fokus på kvalitet, innovasjon og design, som i dag har en retro touch, står urørt og gjør Dualits produkter lett å kjenne igjen. Produktene har aldri hørt til de billigste, men passer mer for de som ikke er fornøyd med resten av utvalget på markedet og ikke har noe imot å skille seg fra mengden. Dermed får produktene også vanligvis stå på fremtredende og synlige steder på kjøkkenet.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)