60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Design House Stockholm

Design House Stockholm

91 resultater sortert etter  
Popularitet
Blond asjett - stripe hvit - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Blond asjett, stripe hvit

kr 208kr 265
På lager
1
...
3
Side 1 av 3

Mer om Design House Stockholm

Selskapet har markert seg som en utgiver i stedet for en konvensjonell produsent. Design House Stockholm har alltid hatt et nært samarbeid med ulike designere, og oppfordret dem til å ta med seg sine egne personlige ideer, i stedet for å designe et bestemt produkt. Noen av disse ideene blir valgt ut for utvikling og produksjon. Design House Stockholm er stadig på jakt etter produkter som tilfører noe nytt i sin sjanger, et produkt med sin egen personlighet og karakter.

Skandinavisk design

Ambisjonen er å bringe sammen de aller beste i skandinavisk design under ett tak. Den skandinaviske designen refererer til et filosofisk og estetisk perspektiv, i stedet for geografisk. I Design House Stockholms nettverk finnes alt fra vellykkede franske, tyske og amerikanske designere, for å nevne noen. Resultatet er en samling av designklassikere med tidløse egenskaper som overlever alle midlertidige trender.

Blokk lampe

Design House Stockholm arbeider med både etablerte og ukjente designere. Fokuset er på å utvikle gode og solide produkter, uansett hvilket navn som ligger bak. Et eksempel på dette er når Design House Stockholm møtte Harri Koskinen da han fortsatt var en ukjent student i Helsinki med en fantastisk idé. I dag står han bak den verdensomspennende suksessen Blokk Lampen.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)