60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Demeyere

Demeyere

4 resultater sortert etter
Demeyere Proline stekepanne - Ø 28 cm - Demeyere
Demeyere

Demeyere Proline stekepanne, Ø 28 cm

2 110 kr2 744 kr
På lager

Mer om Demeyere

Med en stekepanne eller kasserolle fra Demeyere har du alle muligheter til å oppnå topp resultater på kjøkkenet. Belgiske Demeyere har siden 1908 fokusert på koke- og stekekar i rustfritt stål av høyeste kvalitet som passer både profesjonelle kokker og hjemmekokker. Ved å tilpasse teknologien til hvert produkt bruksområde, kan de tilby topp kvalitet på flere områder.

Elegant kjøkkenutstyr tilpasset for hver anledning

Hos oss på KitchenTime finner du et bredt utvalg av Demeyeres gryter, kasseroller og panner. Demeyere tilbyr produkter med avansert teknologi og stilig design og streber etter å levere produkter som er holdbare, trygge og brukervennlige.

De fleste av Demeyeres produkter er laget i patentert Silvinox som gjør at de er svært enkle å rengjøre og svært holdbare. En annen teknologisk innovasjon fra Demeyere er 7-Ply Material. 7-Ply materialet er en unik struktur av bunnen i syv lag for å gi både best varmholding og stekeegenskaper. Alle Demeyeres panner fungerer på induksjon.

Den høye kvaliteten viser seg ikke bare i resultatet på spisebordet, men også i hvor lett det er å rengjøre pannene og hvor lenge de varer. Derfor tilbyr Demeyere 30 års garanti (10 år til det profesjonelle kjøkken) mot fabrikasjonsfeil. På grunn av sine unike egenskaper brukes Demeyeres produkter vanligvis i profesjonelle kjøkken og matlagings konkurranser.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)