60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Claus Holm

Claus Holm

9 resultater sortert etter  
Popularitet
Brødform med lokk 25x11 cm - Støpejern - Claus Holm
Claus Holm

Brødform med lokk 25x11 cm, Støpejern

kr 349kr 499
Bestillt inn

Mer om Claus Holm

Røttene sitter dypt i den tjukke, sydfynske matjorden, hvor Claus Holm er bosatt i Svenborg med sin kone Anne. Han elsker det sydfynske og begeistres av naturen og områdets brede utvalg av små produsenter som beriker grytene med friske råvarer. 

Etter endt kokkeutdannelse startet et travelt og allsidig lov som smaksutvikler og kokk. Siden det har det blitt en årrekke med erfaringer fra restaurantlivet og selvstendig som ansatt i både inn- og utland, foredragsholder, forfatter, kokk på god morgen Danmark og programmet Go´ appetitt. 

Dessuten er Claus Holm en viktig del av Coops prosjekt ”Sammen om bedre mat” der fokuset har vært å bygge en bro mellom produsent og forbruker, med formål om å heve smaken. Senere har han også stått bak lanseringen av kjøkkenserien HOLM. 

Claus Holm har alltid jobbet med mat og den ro og gleden han finner ved å jobbe med ferske råvarer, oppskrifter, kjøkkenutstyr, smaksutvikling og arbeidet han gjør gir han en daglig bekreftelse på at han er på rett sted. ”Jeg er kokk, smaksutvikler og foredragsholder- og et menneske med en trang til å gjøre en forskjell. På mitt kjøkken kan alt skje.” 

Kokkelivet har gitt Claus Holm mange opplevelser. Han har laget met til Hennes Majestet Dronning Margrethe, kjempet og fått stjerner til sin restaurant, jobbet i Kairo og Zürich og har eget cateringfirma. Han har stått alene og sammen med kollegaer på TV, skrevet adskillige kokebøker og i samarbeid med F&H of Scandinavia har han utviklet et bredt utvalg av lekre kvalitetsprodukter som panner, gryter og annet verktøy til kjøkkenet. 

”På kjøkkenet finner jeg ro og glede, og det skal merkes på maten. Jeg søker kompromissløst de beste råvarene, de beste menneskene og det beste utstyret. Jeg leverer store smaksopplevelser, ingenting er for lite eller for stort – så lenge du vil ha det beste”

Hos KitchenTime finner du Claus Holms fantastiske kjøkkenserier, produktene lar deg lage mat med kjærlighet og lidenskap. Gryter i støpejern og stengods dominerer Holms serier og redskapene er oftest laget av vakkert tre.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)