60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

887 resultater sortert etter
Nordic sea kopp med hank - 10 cm - Broste Copenhagen
Broste Copenhagen

Nordic sea kopp med hank, 10 cm

kr 92kr 115
På lager
1
...
25
Side 1 av 25

Mer om Broste Copenhagen

Broste Copenhagen vil ikke bare være bare enda et innredningsmerke, men i stedet ønsker de å spre sin livsstilsfilosofi gjennom produktene de skaper. Broste Copenhagen er et av Skandinavias ledende varemerker innen interiørdesign basert i København og ble grunnlagt allerede i 1955. Selskapet henter inspirasjon fra hele verden hvor vakre ting og designidéer hentes og blir gitt en skandinavisk twist. Produksjonsprosessen er forsiktig for å beholde materialets originalitet. Med fokus på høy kvalitet og den velkjente Nordiske finishen på produktene. Broste Copenhagen skaper to årlige kolleksjoner som består av alt fra lys og lysestaker til serveringsprodukter, tekstiler og dekorasjoner. Designteamet arbeider kontinuerlig med å finne balansen mellom klassisk nordiske og moderne trender, noe som gir produktene sin unike karakter. 

Miljø & holdbarhet

I følge Broste Copenhagen handler ikke et holdbart ansvar om å tilpasse seg etter kundenes etterspørsel, eller å kaste seg på å være ”grænn” bare fordi det er trendig nå. De mener heller at det handler om sunn fornuft og en respekt for mennesker og den planeten vi bor på. Hvordan bedriften tenker og handler burde baseres på å forsøke å bidra til en holdbar planet der vi har en framtid sammen som individer, innbygere og bedrifter. 

Nordic Swan Ecolabel

Den nordiske svanemerkningen har Broste Copenhagen fått takket være sin holdbare produksjonsprosess. Miljømerket oppnås ved at produksjonsprosessen har en minimal påvirkning på miljøet. Denne utmerkelsen innebærer at klimakrav respekteres og opprettholdes. I tillegg skal co2 utslipp og andre farlige stofferbegrenses. Ved å kjøpe Broste Copenhagens produkter bidrar du til et holdbart miljø og blir en klimasmart forbruker. Broste Copenhagen styres etter EUs globale prinsipper som forsikrer gode arbeidsforhold i hele prosessen og hensyn til miljø og menneske.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)