60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

Bodum

16 resultater sortert etter
Douro presskanne svart - 8 kopper - Bodum
Bodum

Douro presskanne svart, 8 kopper

kr 1 226kr 1 270
På lager

Mer om Bodum

Bodum ble grunnlagt i København i 1944 av Peter Bodum og er et internasjonalt anerkjent merke som står for nydelig design, funksjonalitet og kvalitetsprodukter. Bodum er først og fremst kjent for sin kaffepresse Bistro som ble skapt i 1974. Med kaffepressen satt det danske designfirmaet standarden for det som da var et helt nytt produkt. Mange presskanner som er på markedet er inspirert fra Bodum original.

Et bredt utvalg av kaffepresser og kjøkkenutstyr

I dag produserer Bodum alt fra kjøkkenmaskiner og kjøkkenutstyr til kaffetrakter og glass. Kaffe har alltid vært i sentrum for Bodum og den fransk pressen er en av Bodum største selgere. På KitchenTime finner du et bredt spekter av Bodum produkter, inkludert mange klassiske kaffepresser laget av glass og rustfritt stål i forskjellige størrelser og farger.

Er du ute etter en kaffepresse finner du den kjente serien Bistro med sin elegante men likevel moderne design. Chambord er en klassisk bestselger og ble designet på 50-tallet. Serien Eileen er omgitt av en vakkert mønstret ramme i rustfritt stål og passer godt i det moderne kjøkkenet. Kenya, som kombinerer tradisjon og modernitet er omgitt av en elegant ramme i forkrommet stål og med varmeisolert håndtak. Bodum kaffepresser er stilige, enkle og funksjonelle.

Flere av produktseriene inneholder også klassiske tekanner med filtre. Tekannen med integrert filterpresse fungerer akkurat som den franske presskannen for kaffe. Filteret er festet til kannen og den store silen lar tebladene være frie og utvikle en fantastisk smak, samtidig som bladene er adskilt fra vannet. 

Bodum selger også kjøkkenmaskiner, kaffekverner og andre praktiske redskaper i forskjellige modeller og vakre farger i dansk Bodum design. Bodum har også vunnet flere designpriser for sine funksjonelle glass med doble vegger som har blitt bestselgere.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)