60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

Bitz

Bitz er en ny og moderne serie innen glass, service og bestikk. Disse produktene er utviklet i samarbeid med Christian Bitz, som er en svært populær foredragsholder i Danmark. Han snakker om sunnhet og helse, noe han har tatt med inn i sine flotte produkter. Nå kan du også skaffe deg noen produkter fra denne merkevaren hos oss på Kitchentime.
21 resultater sortert etter
Bitz Wood salatskål Ø 24 cm - Wood-forest - Bitz
Bitz

Bitz Wood salatskål Ø 24 cm, Wood-forest

kr 313kr 369
På lager

Mer om Bitz

Christian Bitz sin sans for mote og maskulinitet går igjen i disse produktene. En tallerken fra Bitz med tilhørende bestikk skaper et inntrykk av stil og tyngde når det plasseres på middagsbordet. De elegante dekkserviettene fra Bitz setter prikken over i´en dersom du ønsker å skape den perfekte oppdekningen. Kopper i steingods går hånd i hånd med elegante vinglass, for det er slike vakre kontraster mellom tynt og tykt, lett og tungt som skaper denne merkevaren. La deg inspirere her inne på Kitchentime til å fornye den vanlige måten du pynter bordet, slik at gjestene dine sent vil glemme det når de kommer til ditt spesielle dekkede bord.

Bitz er en serie som gjør at begge kjønn kan nyte det siste innen design ved matbordet. De morsomme multifatene og yoghurtskålene er bare noen av de mange innovative produktene du finner i denne serien. Steingods er et materiale vi ikke er så vant med å bruke, men du vil fort oppdage den deilige følelsen av soliditet når du har det på bordet foran deg. I denne serien finner du alt du kan tenke deg og mere til. Hva med et tapasstativ til lørdagskosen? Eller et stilig eggeglass på bordet til søndags morgen? La oss heller ikke glemme de lekre bestikkene i messing.

Det er lett å la seg rive med når man tar en titt på serien til Bitz. Ikke bare kan han holde interessante foredrag, men Christian Bitz kan også forføre deg med sitt design! Start nå med å ønske deg deler fra denne serien både til jul og bursdager, slik at du ender opp med en komplett samling. Det er en start!

Ikke bare er Christian Bitz en kjent foredragsholder, men har har også et ukentlig forbrukerprogram som heter Matmagasinet

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)