60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Åviken

Åviken

Åviken vaffeljern vinner best-i-test undersøkelser igjen og igjen. Er du ute etter et vaffeljern av høy kvalitet som alltid gir deg utrolig velsmakende vafler finner du det her.
1 resultater sortert etter  
Popularitet
Åviken Belgisk Vaffeljern Classic - Hvit - Åviken
Åviken

Åviken Belgisk Vaffeljern Classic, Hvit

kr 735kr 799
På lager

Mer om Åviken

Vaffeljern og krumkakejern med klassiske mønster

I Åvikens sortiment hos KitchenTime vil du finne flere av merkets klassiske vaffeljern og krumkakejern som lett kan bli en av kjøkkenets favoritter. Det tar bare noen få minutter for et dobbelt vaffeljern å bli varmt og ca 2 minutter for å få helt fantastiske vafler. Det passer perfekt å kombinere vaflene med syltetøy, iskrem eller pisket krem og bær.

Vaffeljernet 905 og 906 dobbel fra Åviken rommer to klassiske hjerteformede vafler. Platene er laget av aluminium og har et non-stick belegg som gjør at vaflene ikke setter seg fast og er lett å rengjøre. Serien inneholder også det tradisjonelle enkle vaffeljernet som lager en vaffel om gangen og gir fem små hjerter. Vaffeljernet gir like fine og gode resultater hver gang, og har også en indikator som viser når den er klar til bruk.

Du kan også lage klassiske krumkaker med vakre mønstre med Åvikens krumkakejern. Krumkakejernet 908 i rustfritt stål har klassiske mønster fra 1700-tallets Norge. Platene er laget av aluminium, gir et vakkert mønster og har non-stick egenskaper som gjør at krumkaken ikke setter seg fast. Du kan rengjøre vaffeljernet eller krumkakejernet med en myk, fuktig klut og litt oppvaskmiddel.

Åviken selger ulike typer vaffeljern og krumkakejern, både enkle og doble som lager klassiske mønstre og hjerteformede vafler. Vaffeljernet er et kjøkkenapparat som er svært enkelt og lett å bruke når du skal lage de populære gode skandinaviske vaflene.

Åviken produserte sitt første elektriske vaffeljern på 50-tallet. Både design og teknologi har blitt forbedret gjennom årene og i løpet av 70-tallet produserte de det første doble vaffeljernet med fire hjerter. På begynnelsen av 80-tallet flyttet produksjonen til Samhall AB som i 1991 fikk patent på en nytt enkelt vaffeljern som senere utviklet seg til Åviken 905 dobbelt vaffeljern på midten av 90-tallet. Vaffeljern 905 fra Åviken er et av de mest berømte i Skandinavia i dag med en kvalitet som er bedre enn noensinne.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)