60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Arabia

Arabia

Mummikopper
11 resultater sortert etter
Pastoraali tallerken Ø 19 cm - Blå - Arabia
Arabia

Pastoraali tallerken Ø 19 cm, Blå

kr 172kr 245
På lager
KAMPANJER

Mer om Arabia

Arabia er et finsk selskap som har produsert porselensprodukter siden 1873. Arabia har vært en av de mest populære merkene i de finske hjem i over 140 år, og er i dag godt kjent i hele Norden. Designen er klassisk finsk og passer de som liker den enkle og stilrene skandinaviske designen. Sentrale temaer i Arabia har alltid vært skjønnhet, kvalitet og funksjonalitet. De stilrene produktene Arabia har designet er klassiske samtidig som de føles moderne.

Arabia porselen passer alltid bra, både til hverdag og spesielle anledninger. Alle delene tåler oppvaskmaskin og tåler både fryser og ovn. Noe annet som er karakteristisk for Arabia er at det går så godt å mikse og matche ulike deler fra forskjellige serier, for å skape et personlig inntrykk. De enkle motivene passer godt sammen. Selv om du ikke ønsker å dekke bordet med et komplett Arabia servise, er det noe for enhver smak blant de forskjellige seriene, og derfor er for eksempel krus og kopper flotte gaver, spesielt Mummi kruset!

Tove Jansson har skapt vår elskede Mummi. Hun ble inspirert av livet rundt henne, venner og familie. Opprinnelig var historien først og fremst ment for voksne, men etterhvert ble de barnas favoritter. Koppene og skålene minner om hva som gjør livet spesielt, og er fantastisk fargerike og positive. 

Arabia sine produkter samler kort og godt mennesker sammen for å nyte god mat og godt selskap.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)