60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Almedahls

Almedahls

40 resultater sortert etter
Picknick kjøkkenhåndkle - multi - Almedahls
Almedahls

Picknick kjøkkenhåndkle, multi

kr 158
På lager
12
Side 1 av 2

Mer om Almedahls

Almedahls har vokst gjennom generasjoner av designere, som for eksempel Astrid Sampe i ledelsen etterfulgt av Ulla Eson Bodin, og nå Sara Berner. Almedahls arbeider aktivt for å dra nytte av klassikerne ved å bringe dem tilbake til livet ved for eksempel et oppdatert fargevalg.

Nordiske designtradisjoner

Selskapet har sine røtter i den sterke skandinaviske designtradisjonen som går tilbake til 1846 da selskapet ble grunnlagt. Produktene er designet for både hjem og offentlige miljøer. Kompromissløs kvalitet og unik moderne design gjennomsyrer alt selskapet gjør og designer.

Tidløs design MED HØY VERDI

Almedahls tilbyr hele spekteret av store nøkkelferdige interiørløsninger til en inspirerende designprodukt for hjemmet ditt. Den tidløse designen og kvaliteten på det Almedahls skaper gir løsninger til ditt hjem som gir så mye mer enn kostnadene.

Miljøbevissthet i hvert trinn

En viktig komponent for Almedahls er miljøet. Selskapets produkter er utviklet for, i hele sin levetid, å ha så lite miljøpåvirkning som mulig. Hele produksjonskjeden, fra råmaterial til å kontrollere de kjemiske komponentene, er naturlig og ekstremt viktig for Almedahls.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)