60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

Aida

3 resultater sortert etter
Connoisseur Extravagant rødvinsglass 71 cl 4-pakning - Clear - Aida
Aida

Connoisseur Extravagant rødvinsglass 71 cl 4-pakning, Clear

839 kr1 049 kr
På lager

Mer om Aida

Aida er et designselskap som designer, utvikler og produserer daglig design for hjemmet. Aida dekker middagsbordet med porselen, glass og bestikk sammen med annet kjøkkenutstyr og gaveartikler med en funksjonell design i god kvalitet til hverdagspriser. Selskapet jobber tett med noen av de mest talentfulle danske designere og kunstnere, og med hjelp av nære relasjoner med produsenter rundt om i verden kan Aida levere funksjonell og tidløs design, til rimelige priser.

Dansk porselen

Før i tiden da danskene satt ved middagsbordet brukte de vanlige hvite tallerkener, kanskje med en diskret og enkelt dekorasjon. Anchor Iversen, som grunnla bedriften, fikk da en idé om å bruke overskuddsproduksjon fra blant annet hvite kopper og souvenirer fra etterkrigstiden. Han lot danske porselensmalere dekorere med gull, bedriften vokste og begynte produksjon i glass.

Ledende leverantør av porselen

Bedriften ble grunnlagt i Danmark og har en konstant og dynamisk produktutvikling. I dag er Aida Danmarks ledende leverantør av porselen, og selger over hele verden. I 1969 tok Finn Maae Jensen over som deleier og i 1835 kjøpte de steingods fabrikken Søholm, som erp lassert på den danske øya Bornholm.

Poul Pava

Aida har arbeidet sammen med en rekke velkjente designere. Paul Pava, som du finner her hos oss, er en dansk kunstner som spesialiserer seg på en naiv og spontan stil. Han beskriver den menneskelige formen i hans barnslige malerier og tegninger. Poul Pava har malt i over 20 år, og har også tatt tittler som poet, spaltist og jazzmusiker. Han beskriver sine motiver som ”barnet i oss alle” og det er denne kontrasten i fint porselen som Aida brukes i sin produktserie sammen med Poul.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)