60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Aarke PET vannflaske 1 l 2-pakning, Klar-rustfritt stål Aarke
-20% kod: AARKE20

Aarke PET vannflaske 1 l 2-pakning
Klar-rustfritt stål

( 5 )
kr 300
På lager, klar for levering
Frakt i Norge: kr 49

Beskrivelse

Oppgrader drikkeopplevelsen din med Aarke C3 PET-flaske i 2-pakning!

Dette praktiske tilbehøret er det perfekte supplementet til din Aarke Carbonator og vil gjøre din hverdag enda enklere og mer stilfull. Med sitt stilige design og materialer av høy kvalitet, vil disse flaskene ta din kullsyreholdige drikke til nye høyder.

Hver flaske er laget av premium PET-materiale som er BPA-fritt og helt fritt for giftstoffer og farlige kjemikalier. Aarke setter helsen og sikkerheten din i forgrunnen og bruker bare PET som er godkjent for mat. Du kan være trygg på at hver slurk du tar er ren og trygg. Flaskene har gjennomgått strenge tester og oppfyller tyske LFGB-standarder, California Prop 65 og FDA CRF 21.

Med Aarke C3 PET-flasker, kan du bruke dem med følgende modeller av Aarke Carbonator - Carbonator I, Carbonator II og Carbonator 3. Du trenger aldri bekymre deg for kompatibiliteten. Disse flaskene er utformet for å passe perfekt, og gi deg den beste kullsyreholdige drikkeopplevelsen uansett hvilken modell du har.

I tillegg til deres overlegne kvalitet og kompatibilitet, er disse flaskene også en fryd for øyet. Det stilige designet og detaljene i rustfritt stål gir dem en tidløs og elegant følelse. Med deres dimensjoner på H: 267mm og ⌀: 87mm, rommer de rikelige mengder med drikke for å tilfredsstille dine tørstebehov.

Når det kommer til rengjøring er det viktig å merke seg at disse flaskene ikke er oppvaskmaskinsikre. For å bevare kvaliteten og holdbarheten anbefales håndvask. Vær nøye med å ta vare på dem, og de vil fortsette å gi deg glede ved hver bruk.

Aarke C3 PET-flaske i 2-pakning er en investering i både stil og funksjon. Gi deg selv og dine kjære en førsteklasses kullsyreholdig drikkeopplevelse. Nyt komforten og det elegante designet mens du føler deg trygg med at du bruker et produkt som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og kvalitet.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareAarke
  • SerieAarke
  • Artikkelnummer598531-01
  • Kvantitet2 stk.
  • MaterialerPlast (Uten BPA) Detaljer Rustfritt stål
  • VedlikeholdsrådBare vaskes i hånden

Mål

  • Diameter (cm)8,7
  • Høyde (cm)26,7
  • Volum (l)1

Anmeldelser

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)