60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Zestjern

I denne kategorien finner du alle våre Zestjern. Zest betur strimlet skall fra sitrusfrukter som sitron, appelsin eller lime.
4 resultater sortert etter
Zena zestjern 40 cm - Grå - Dorre
Dorre

Zena zestjern 40 cm, Grå

186 kr250 kr
På lager

Mer om Zestjern

Det finner modeller i mer klassisk utforming der jernet og selve rivyten er avlangt med et ergonomisk håndtal. Det finnes også versjoner der rivyten er kortere med et lengre håndtak for mindre og mer nøyaktig bevegelse. Foruten om sitrusfrukter brukes zestjern til å rive eller strimle blant annet parmesan, hvitløk, grønsaker, muskat eller sjokolade. Et slikt jern et ypperlig egnet under matlaging der presisjon er viktig og når du vil rive noe rett opp i maten og ikke på et fat.

Zestjern er perfekt når du skal bake eller lage mat der du trenger finrevet skall fra sitrusfrukter eller finrevet ingefær. Zestjernet eller en sitronskrape er også perfekt når du skal rive sjokolade eller noe annet du vil bruke som garnityr.

Dette sitrusskallet brukes oftest i desserter, forretter og salater. Det er også vanlig i forskjellige drinker. For å få til en Zest, eller det strimlete skallet kan du bruke et zestjern. Vi har Zestjern i ulike modeller og designer for at du skal finne den som passer akkurat deg!

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)