60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Juliennejern

Med juliennejern kan du enkelt lage flotte, smale strimler av ulike grønnsaker.
1 resultater sortert etter
Julienneskreller - Rustfritt stål - Rösle
Rösle

Julienneskreller, Rustfritt stål

377 kr469 kr
På lager

Mer om Juliennejern

Etter en lang dag på jobb har man sjelden tid og overskudd til å håndsnitte alle gulrøttene. Få grønnsakene skåret ut i perfekte små striler, eller riv squash som du kan bruke som erstatning for pasta. Med juliennejern kan du lage flotte, smale strimler av ulike grønnsaker som for eksempel gulrøtter kjempeenkelt på kort tid! Å skjære grønnsakene i smale, eller julienne som det heter er en vanskelig jobb som krever gode knivferdigheter, som ikke alle hobbykokker besitter.

Det er tidkrevende og frustrerende og du får sjelden de gode resultatene som hadde ønsket. Med en grønnsaksstrimler kan du få fancy og smale strimler med halve innsatsen! Et juliennejern kan gjøre matlagningen enklere enten det bare er til kveldsmaten, for å lage en flott dessert elle for å rive noen smale strimlet av blant annet appelsin- eller sitronskall over frokosten. Juliennejernet er perfekt for å lage en dekorativ salat, av for eksempel agurk og gulrøtter.

Et juliennejern kan også brukes til å lage en gulrot- og squashpasta hvor du bruker et juliennejern for å kutte smale strimler av gulrot og squash, så salter du og steker dem i ca. 4 minutter. Du kan velge å bare ha en pasta av gulrot og squash, eller å ha litt vanlig pasta og du kan koke pasta først og ha i gulrot og squash når det er ca. 4 minutter igjen av koketiden. Nedenfor finner du alle våre juliennejern!

Se nærmere blant vårt utvalg av juliennejern og kjøp et juliennejern for å lage innbydende tallerkener hvor selv de mest kresne barn som ikke er glad i grønnsaker får lyst til å spise opp gulrøttene som ligger flott dandert på fatet.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)