60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 4:05:14:19

Juicepresse

Med en juicepresser eller sitruspresse kan du enkelt presse sitrusfrukter eller annet til frokostjuicen, salatdressingen eller marinaden!
25 resultater sortert etter
Cyra sitruspresse aluminium - Sort - Dorre
Dorre

Cyra sitruspresse aluminium, Sort

kr 84kr 189
På lager
KAMPANJER

Mer om Juicepresse

Press ut saften av naturens fantastiske frukter!

For deg som er ute etter en enkel sitrus- eller limepresser for å presse lime eller sitron til maten har vi flere snedige munnstykker som kan fester direkte på sitrusfrukten, enklere enn det blir det jo bare ikke! Mastrads populære juicepresser i silikon er både enkel å bruke, rengjøre og oppbevare – et tips til den som leter etter en enkel sitruspresse som raskt leverer nypresset limejuice. Her finner du helt enkelt alt du kan tenke deg som behøves for å presse juice på en hendig måte!

Hos oss finner du et flertall frukt- og sitruspresser som hjelper deg med å utvinne eksakt den mengden juice du ønsker. Om du er ute etter en juicepresser til frokostjuicen anbefaler vi noen av våre elektriske modeller eller en manuell appelsinpresser med tilhørende beholder eller karaffel. Phillips elektriske modell er veldig populær og gjør det mulig for deg å enkelt drikke ferskpresset juice hver morgen.

Du kan også finne en sitronspray hvor du kan spraye sitrusjuice over salaten for å avslutte salaten med en syrlig touch.

Det fins både manuelle og elektriske juicepressere og både alternativene kan være fordelaktige til ulike tilfeller. Skal du presse en mindre mengde juice til bakning, matlagning eller drinker kan en manuell juicepresser ofte være det enkleste alternativet. Juicepressere kan være utformet for ulike frukter og sitrusfrukter, som for eksempel lime, sitron eller appelsin. Skal du presse et stort glass juice hver morgen til frokost kan det være veldig greit å ha en elektrisk juicepresser som gjør jobben for deg, så du raskt får en ferdigpresset juice uten større anstrengelser. En juicepresser kan også være en utmerket gave til den som du vet elsker ferskpresset juice.

Ta en titt i vårt store utvalg av sitrus- og juicepressere, og finn den presseren som passer til deg og ditt behov og se frem til å drikke helt fersk og frisk juice til søndagsfrokosten.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)