60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Inspirasjon/Guides/Din pizzaovn-guide

Din pizzaovn-guide

Pizzaovn, tenker du? Ja selvfølgelig, sier vi! Spesialdesignede ovner utviklet for å lage skikkelig god pizza, utgjør en enorm forskjell. Det er nemlig vanskelig å oppnå samme varme temperatur med vanlig ovn. Anbefalt temperatur er mellom 430–500 C°. Riktig temperatur gir bedre pizza!
torsdag 29. februar 2024
Del artikkel

Hvorfor pizzaovnen er et must ...

Inviter venner og familie, og lag egen pizza sammen utendørs! Pizzaovnen er et naturlig samlingspunkt og blir en sosial aktivitet. La gjestene legge egen topping på pizzaen ved ulike stasjoner, og gjør det hele til en morsom matlagingsopplevelse. Pizzaen kan varieres i det uendelige, og det er nettopp derfor den passer de aller fleste.

På samme måte kan du enkelt slenge sammen en hjemmelaget pizza midt i uken! Det aller beste med pizzaovnen er at tilberedelsestiden er så utrolig kort takket være den høye temperaturen. Det eneste du trenger er en skikkelig god pizzaspade, en bra deigoppskrift og kanskje et termometer! Pizzaovnen kan i tillegg brukes året rundt, noe som gjør det hele enda bedre – for hvem vil ikke ha rykende fersk, hjemmelaget pizza til enhver tid?

Se pizzaovner fra populære merker som Mustang, Hällmark, Wilfa og mange andre.

Fleksible pizzaovner

Nødvendig pizzatilbehør

Alt du trenger til pizzabakingen

I tillegg til å investere i pizzaovn, anbefaler vi deg å gå til anskaffelse av kvalitetstilbehør. Tilbehør som pizzaspade, termometer, kjevle og pizzakutter er tilbehør som gjør det enklere å lage pizza i pizzaovn. Nedenfor finner du tips om våre favoritter!

 

Pizzaspader

Annet pizzatilbehør

For deg uten pizzaovn

Hvis du vil lage kjempegod hjemmelaget pizza uten å eie pizzaovn, anbefaler vi deg å bruke pizzastein eller pizzastål. Pizzasteinen forvarmes i vanlig ovn og har svært god varmeledningsevne. Den fungerer derfor som en pizzaovn fra undersiden. Pizzadeigen blir derfor svært varm og får fin farge nedenfra. Se våre favoritter nedenfor!

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)