60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Interiør & Innredning/Dekorasjon/Blomsterpotter & krukker

Blomsterpotter & krukker

Vi har vaser og krukker i mange ulike størrelser og materiale slik at du kan matche med både størrelsen på blomstene og din innredningsstil.
UtekrukkerUrtekrukkerPlantekrukker
792 resultater sortert etter
Bau krukke large Ø28 cm - Cashmere - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Bau krukke large Ø28 cm, Cashmere

839 kr935 kr
Bestillt inn
NYHET
1
...
22
Side 1 av 22

Mer om Blomsterpotter & krukker

En fin vase pleier å være en verdsatt gave og passer også som bursdagsgave. Noen av våre mest populære vaser er de moderne og stilrene vasene fra Kähler, disse kommer i flere størreler og farger. Har du grønne fingre og er ute etter en krukke til å oppbevare urter og vekster i selger vi flere ulike som kan bli en flott innredningsdetalj på kjøkkenet! Har du derimot ikke så grønne fingre, men elsker ferske urter til matlagingen har vi flere urtekrukker som har en funksjon slik at urtene selv kan trekke til seg det vannet de trenger, slik at du ikke trenger å gjøre noe! 

Her finner du alle våre krukker og vaser! Vi har et bredt sortiment av alt fra klassiske blomstervaser og plantekrukker med innebygde varmelamper til dekorative vaser til blomsterbuketter. Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest eller i en middag?

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)