60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Oppvaskstativ

Et oppvaskstativ kan være både stilig og praktisk! For de som ikke har en oppvaskmaskin er et praktisk oppvaskstativ en grunnleggende nødvendighet på kjøkkenet.
20 resultater sortert etter
Brabantia oppvaskstativ - mørkegrå - Brabantia
Brabantia

Brabantia oppvaskstativ, mørkegrå

kr 775
På lager

Mer om Oppvaskstativ

Hold orden på oppvasken med et praktisk og flott oppvaskstativ fra Confident Living. Når man vasker for hånd, trenger man et oppvaskstativ slik at man kan organisere og tørke oppvasken på en effektiv måte. Vi har et stort utvalg av både sammenleggbare og stasjonære oppvaskstativer for deg som ikke har oppvaskmaskin, enten du vil ha det stående på kjøkkenbenken eller pakke det bort etter bruk. Hos oss finner du kjente merker som Funktion, Rig-Tig og Joseph Joseph som organiserer oppvasken din på best mulig måte.

Oppvaskstativ gir deg mulighet til å tørke oppvasken på en praktisk måte, og hos Confident Living har vi oppvaskstativ til både tallerkener, kopper og bestikk. Vi har også smarte beholdere til oppvaskmiddel og oppvaskbørste, slik at du holder orden på kjøkkenbenken på en stilig måte. I dag finnes det mange praktiske oppvaskstativ med god funksjonalitet, som dette kompakte oppvaskstativet fra Funktion som kan enkelt kan brettes sammen etter bruk. Ta også en titt på det store utvalget til Joseph Joseph, som gir deg alt du trenger til praktisk oppbevaring i hjemmet. Kombiner gjerne det kompakte Connect-stativet med et SinkBase-stativ for oppbevaring av oppvasksåpe og oppvaskkost. Trenger du mer tørkeplass på kjøkkenbenken, kan du supplere med et praktisk silikonbrett fra Joseph Joseph.

Confident Living gjør det enklere å holde orden i hjemmet ditt, og vi gir deg utstyret du trenger for en mer effektiv oppvask. Klikk deg gjennom det store utvalget vårt og finn et oppvaskstativ som passer for deg. Vi gir deg alltid gode priser og rask levering, og du får alltid åpent kjøp i 14 dager på alle kvalitetsproduktene våre.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)