60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Baking/Bakeformer/Paiformer

Paiformer

Hos oss på KitchenTime finner du et bredt sortiment med paiformer til alle mulige paier, store som små.
27 resultater sortert etter
Pillivuyt paiform rund hvit - Ø 24 cm - Pillivuyt
Pillivuyt

Pillivuyt paiform rund hvit, Ø 24 cm

kr 260kr 399
På lager

Mer om Paiformer

Alle kjøkken trenger minst en paiform! Å bake pai er enkelt og praktisk, uansett om det dreier seg om en matpai eller dessertpai.Du finner også dekorative paiformer i varmetålig keramikk i ulike farger og med stativ, disse er vakre å sette fram på det dekkede bordet. Vi har også mindre paiformer som er perfekte når du vil lage minipai og servere gjestene hver sin pai til enten dessert eller forrett. Utover den klassiske runde paiformen har vi paiform fra Master Class med små ventilerende hull slik at du garantert får en gjennomstekt og sprø bunn. Patisse har kommet på noe så genialt som en paiform med en liten kniv i bunnen som du enkelt dreier en runde i bunnen for at bunnen skal løsne fra formen.
Du finner også en spesiel tarte tatin form som er laget spesielt for tilberedning av det franske bakverket tarte tatin, en fruktkake som er snudd opp ned. Kakens frukt skal først karamelliseres i smør og sukker, deretter skal kaken bakes. Hvis du er interessert i å bake tarte tatin anbefaler vi Le Creusets tarte tatin form. 

Her finner du paiformer med non stick belegg som er enkle å rengjøre og varianter med løs bunn slik at du kan servere paien på et fat i stedet for å måtte sette paiformen på bordet.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)