Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
ADVENT DEALS! Finn julekjøkkenprodukter til julepriser, nye deals hver advent. Kjøp nå»
Kyocera er et internasjonalt firma med produksjon over hele verden. Kyocera har siden starten strebet etter å løse problemer med hjelp av den nyeste teknikken. Firmaet produserer kjøkkenprodukter og kniver med utsøkt tekniske ferdigheter.
Historie
Kyocera har blitt kjent for deres revolusjonerende teknikk, kermaiske kniver og kjøkkenredskap. Logoen representerer initialen ”K” for Kyocera og en sirkel av en ”C” som står for ceramics. Kyocera het nemlig opprinnelig Kyoto Ceramic og ble grunnlagt i 1959 i Japan og spesialiserer seg på keramikk. Japan ligger i verdenstoppen når det kommer til kniver og er kjent for de beste, skarpeste knivene. Kyocera er et prakteksemplar på Japans kvalitet. Kyocera-navnet ble introdusert i 1982.
Materiale
Kyocera knivenes blad er laget av zirkoniumdioksid som gjør at de holder lengre enn for eksempel stålkniver. Bladet kan ikke rust, sette smak på maten eller få en annen farge. Knivene er skarpe og beholder skarpheten lengre enn vanlige kniver. En Kyocerakniv har en utrolig lang holdbarhet og har høy kvalitet. Kyoceras metode innebærer at de skaper rekrystalliserte edelstener som består av samme stoff som sin naturlig motsvarighet. De har utviklet kjøkkenverktøy i slitesterk keramikk slik at knivene holder lengre. En keramisk kniv passer perfekt som vil ha en kniv som varer lenge uten mye vedlikehold.
Vedlikeholdstips
For at knivene skal holde så lenge som mulig bør du bruke en tre- eller plastikkfjøl. Knivene burde ikke brukes på hard overflater som glass, sten, porselen eller marmor. Kyoceras kniver burde helst vaskes for hånd, og man burde unngå å bøye bladet da keramikk ikke er et fleksibelt materiale. Noe som er veldig viktig for å bevare kvaliteten på knivene er at de oppbevares rett, helst separat fra andre redskaper som kan skade kniven.
Mandolin
Noe som har blitt veldig populært i kjøkkenverden er mandoliner. Med en mandolin kan du enkelt strimle og rive grønnsaker. Kyocera Har flere ulike mandoliner som er laget av dere karakteristiske keramikk. Mandolinens keramiske blad holder som knivene høy kvalitet og varer lenge. Mandolinene har fått toppkarakter av profesjonelle kokker, så vell som hobbykokker.