Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
ADVENT DEALS! Finn julekjøkkenprodukter til julepriser, nye deals hver advent. Kjøp nå»
iSi begynte som Karl Fischer-Pochtler GmbH på starten av 1800-tallet og produserte de første kullsyremaskinene. CO2 patronene ble brukt til kullsyreholdig drikke og N2O patronene til krem, suppe, sauser og skum. Selskapet er fortsatt en familiebedrift da Christian C. Pochtler er en etterkommer av Fischer-Pochtler familien og han har vært veldig suksessfull i å lede selskapet til det 21-århundre med en innovativ forretningsmodell.
I 1964 byttet de navn til iSi Metallwarenfabrik Ges.m.b.H. som er bakgrunnen bak dagens logo.
Tusenvis av iSi kremsprøyter brukes rundt om i verden hver dag, men hva skjer inne i flaskene?
I en iSi kremsprøyte blir nitrogenoksid blandet med det flytende ved hjelp av trykk. Når væsken når tuppen av beholderen blandes den med gassen og blir skum eller krem.