60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Passersiler

En passersil er perfekt når du skal sile vannet borte fra mindre mengder mat. For eksempel når du lager quina eller bulgur. 
1 resultater sortert etter  
Popularitet
Trakt 12 cm - Stål - Rösle
Rösle

Trakt 12 cm, Stål

kr 304kr 379
Bestillingsvare

Mer om Passersiler

Det er flere passersiler som har doble nett slik at du garantert får fløyelsmyk eller saus uten en eneste klump. For deg som vil vaske passersilen i oppvaskmaskin anbefaler vi en sil i rustfritt stål, som tåler maskinvask. Så slipper du å vaske for hånd. Passersilene varierer fra 7,5 cm til 20cm i diameter og noen har en rund skål og noen har en spissere for deg som for eksempel lager saft. 
 

En passersil er det perfekte redskapet når du vil lage pureér, syltetøy eller mos. Takket være det finmaskede nettet blir råvarene finfordelt når de presses gjennom nettet etter koking. Med en passersil kan du for eksempel lage egen, hjemmelaget og sunn barnemat.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)