Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
WEEKEND DEALS! Opptil 50% på vårens beste tilbud til kjøkkenet. Kjøp nå»
* prisen det sammenlignes med avser den laveste prisen produktet har hatt de siste 30 dagene før kampanjen startet
Fri frakt, på lager, umiddelbar levering
Tykkere stål for enda mer varme
Svenska Nordviks "Bakesten 37 cm" ble en umiddelbar suksess fra lanseringen i 2018 og har siden vært en stor glede for mange brød- og pizzabakere. "Bakesten 37 cm" er 0,6 cm tykk, noe som er stort nok for et fantastisk resultat enten du baker pizza eller lager smashburgere. Hvis du tilhører de som trenger et produkt for å bake mange brød og pizza etter hverandre, anbefales Nordviks mest eksklusive stål: Bakesten Premium.
Bakesten Premium er Nordviks tyngste modell, som med en tykkelse på en hel centimeter solid svensk stål absorberer store mengder varme. Hvis du skal bake 5-10 pizzaer eller brød etter hverandre, og vil ha de samme fine resultatene hver gang, er dette produktet noe for deg. Sørg for å varme opp stålet i omtrent en time som instruert for å forsikre at stålet er fulladet med varme, og legg deretter merke til hvordan pizza etter pizza kommer ut av ovnen med like fine leopardflekker på den første bunnen som den tiende.
Bakesten Premium er et veldig tungt produkt som veier nesten 10 kg. Det krever derfor en viss styrke for brukeren å kunne håndtere det godt, spesielt når det mangler håndtak. Vær forsiktig og hold et godt grep for å unngå skader.
Svensk stål til pizza, brød og grill
Bakesten Premium har sin opprinnelse i malm fra Kirunas gruve og er blitt behandlet for hånd i det indre av Norrland, Sverige. Resultatet er et produkt av høyeste kvalitet med en levetid som strekker seg over generasjoner. Få en perfekt steking av pizza og brød i ovnen, legg den på grillen eller bruk som stekebord over en peis. Stålet frykter ingen utfordringer og kan varmes opp og avkjøles uten å slå sprekker. Et produkt som er klart til å være i tjeneste hele livet.
Gjør ovnen om til steinovn
For å lage en pizza eller brød med perfekt konsistens, har pizzeriaer og bakerier brukt steinovner i århundrer. Med denne bakestenen fra Nordwik har du nå muligheten til å utforske samme type bakervarer hjemme på ditt eget kjøkken med en helt vanlig ovn!
Prinsippet er så enkelt som det er genialt: legg stålet på en grill høyt oppe i ovnen, omtrent 5 cm fra grillelementet. Slå på den høyeste varmen på grillfunksjonen og la stå i en time. Den faste bakestenen opptar varmen fra grillelementet og varmes opp til ekstreme temperaturer. Sett inn pizzaen din ved hjelp av en pizzaspade fra Nordwik og lukk stekeovnsdøren. Akkurat som i en steinovn, går ting veldig fort heretter. Følg prosessen gjennom ovnvinduet og vær forberedt på å ta ut en rykende varm pizza med en sprø og gyllenbrun bunn allerede etter noen minutter!
Med Nordviks rektangulære pizzastål kan du endelig lage en lige god pizza hjemme som på en restaurant! Du får omtrent 16 ganger bedre varmeledningsevne enn en pizzastein, noe som gir resultater he,retter og med den oppbygde varmen i stålet kan du bake flere pizzaer der den første smaker like godt som den siste!
Bakestål som stekebord
Vanlige pizzasteiner er skjøre og kan bryte med raske temperaturendringer og harde behandlinger. Nordviks nordiske og solide bakestål er noe helt annet. Sett den på grillen og få et fantastisk stekebord! Perfekt til sjømat, grønnsaker og burgere! Stålet kan også plasseres direkte på komfyren og fungerer med induksjon. Kan også brukes direkte over en åpen ild.
Materialer og etterbehandling
Nordwik Bakesten bruker varmvalset, malmdrevet stål i Norrland. Ståltypen er den samme som for eksempel Muurikka. Ved sluttbehandlingen får stålet en slipt og polert overflate som blir utført og kontrollert for hånd. Overflaten blir til slutt behandlet med rapsolje, og deretter går produktet til emballasje. Stålet har således ikke noe overflatelag som ikke kan brytes eller slites ned.
Vedlikehold
Ved riktig behandling kan stålet brukes i generasjoner. Det viktigste er at stålet holdes tørt og rent under lagring for å unngå rust. Ellers tåler stålet det meste! Hvis stålet har blitt brukt i ovnen, anbefales det at det avkjøles i minst en time for enklere håndtering og deretter kan det vaskes og tørkes. Hvis det har blitt brukt som stekebord utendørs, kan du med fordel vaske det når det fremdeles er varmt for enkelt å fjerne rester fra stekingen. Rengjøringsverktøy av stålull og grill kan med fordel brukes og skader ikke stålet. Husk alltid å tørke stålet etterpå, og lagre på et tørt sted.
Vær oppmerksom på at produktet har en stålfarge ved levering som vist på produktbildet. For hver gang det brukes vil ryggstålet få en mørkere og mørkere tone, noe som etterhvert degr en ny elegant overflatefarge.
Leveres i en solid stoffpose hvor stålet kan oppbevares. Instruksjonshefte inkludert.
Mål: 37 x 33 cm. Stålet er solid og har en tykkelse på 1 cm.
Farge | Metall |
Materiale | Stål |
Tåler Oppvaskmaskin | |
Bredde/diameter | 37 cm |
Høyde | 1 cm |
Artikkelnummer | 10210285 / 67304674 |
Farge | Metall |
Materiale | Stål |
Tåler Oppvaskmaskin | |
Bredde/diameter | 37 cm |
Høyde | 1 cm |
Artikkelnummer | 10210285 / 67304674 |