Vær først ute med eksklusive rabatter og kjøkkenkunnskaper
*Rabattkoden er personlig og gjelder kun ved kjøp over 600 kr. Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
En passersil er perfekt når du skal sile vannet borte fra mindre mengder mat. For eksempel når du lager quina eller bulgur.
Det er flere passersiler som har doble nett slik at du garantert får fløyelsmyk eller saus uten en eneste klump. For deg som vil vaske passersilen i oppvaskmaskin anbefaler vi en sil i rustfritt stål, som tåler maskinvask. Så slipper du å vaske for hånd. Passersilene varierer fra 7,5 cm til 20cm i diameter og noen har en rund skål og noen har en spissere for deg som for eksempel lager saft.
En passersil er det perfekte redskapet når du vil lage pureér, syltetøy eller mos. Takket være det finmaskede nettet blir råvarene finfordelt når de presses gjennom nettet etter koking. Med en passersil kan du for eksempel lage egen, hjemmelaget og sunn barnemat.