Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
En traktørpanne skiller seg ut fra en vanlig stekepanne hovedsakelig ved at den har en høyere kant og vanligvis lokk, slik at den kan brukes til å lage f.eks stuinger og sauser.
Du kan steke akkurat som med en vanlig stekepanne, men den kan også håndtere visse typer mat som et sautépanne kan håndtere. For en så stor variasjon og bredde som mulig, anbefaler vi å investere i en traktørpanne med lokk. Da kan du både koke og steke. Som med alle kokekar, er det viktig å vurdere materialet som passer deg og din matlaging best.
Leter du etter rask varmefordeling og spredning er en traktørpanne med sandwhich-bunn og aluminiumskjerne det beste alternativet, mens en panne i støpejern passer for deg som ønsker at pannen skal kunne holde varmen lenge.
Akkurat som stekepanner, er det også store variasjoner mellom traktørpanner, den vanligste er at traktørpannen er laget av støpejern eller metall. Skal man kjøpe sin første stekepanne og trenger en som man kan bruke til alt er en traktørpanne et godt valg.