Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
Det som skiller pannkakepannen fra en standard stekepanne er at de har svært lave kanter for at du enkelt kan snu pannekaken.
Fordelen med støpejernpannen er at den kan holde varmen i lang tid, noe som er bra når du skal steke en mange pannekaker! Pannekakepannen i rustfritt stål med belegg blir varm raskere, og det er mindre risiko for at pannekakene brenner seg fast i pannen takket være non-stick belegget. Hvis du snur pannekaken ved å kaste opp den i luften kan det være bra å investere i en panne som ikke er for tung.
Vil du lage perfekte og tynne pannekaker er en pannekakepanne et must. Ofte følger det med et verktøy som hjelper deg å fordele røren i pannen slik at den får perfekt form og tykkelse.
Du kan selvfølgelig også bruke pannkakepannen for å steke andre ting som kjøtt, omelett, poteter eller halloumi. Pannekakepannen er tilgjengelig i mange forskjellige materialer, men det vanligste er støpejern eller belagt stål.