Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
LAGERTØMMING: opptil 80% på alt*! Akkurat nå har vi høyt trykk og lengre leveringstider. Shop SALG»
Med juliennejern kan du enkelt lage flotte, smale strimler av ulike grønnsaker.
Etter en lang dag på jobb har man sjelden tid og overskudd til å håndsnitte alle gulrøttene. Få grønnsakene skåret ut i perfekte små striler, eller riv squash som du kan bruke som erstatning for pasta. Med juliennejern kan du lage flotte, smale strimler av ulike grønnsaker som for eksempel gulrøtter kjempeenkelt på kort tid! Å skjære grønnsakene i smale, eller julienne som det heter er en vanskelig jobb som krever gode knivferdigheter, som ikke alle hobbykokker besitter.
Det er tidkrevende og frustrerende og du får sjelden de gode resultatene som hadde ønsket. Med en grønnsaksstrimler kan du få fancy og smale strimler med halve innsatsen! Et juliennejern kan gjøre matlagningen enklere enten det bare er til kveldsmaten, for å lage en flott dessert elle for å rive noen smale strimlet av blant annet appelsin- eller sitronskall over frokosten. Juliennejernet er perfekt for å lage en dekorativ salat, av for eksempel agurk og gulrøtter.
Et juliennejern kan også brukes til å lage en gulrot- og squashpasta hvor du bruker et juliennejern for å kutte smale strimler av gulrot og squash, så salter du og steker dem i ca. 4 minutter. Du kan velge å bare ha en pasta av gulrot og squash, eller å ha litt vanlig pasta og du kan koke pasta først og ha i gulrot og squash når det er ca. 4 minutter igjen av koketiden. Nedenfor finner du alle våre juliennejern!
Se nærmere blant vårt utvalg av juliennejern og kjøp et juliennejern for å lage innbydende tallerkener hvor selv de mest kresne barn som ikke er glad i grønnsaker får lyst til å spise opp gulrøttene som ligger flott dandert på fatet.