Vær først ute med eksklusive rabatter og kjøkkenkunnskaper
*Rabattkoden er personlig og gjelder kun ved kjøp over 600 kr. Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Firmaet ble grunnlagt i 1920 av Pierre Dubost og hans kone Marcelle Colas Pradel, det ble etablert i en liten by i Frankrike der de fortsatt holder til den dag i dag. Da knivene først ble produsert var de tiltenkt for profesjonelle, produksjonen økte først da sønnen til Pierre tok initiativ og gjorde Laguiole til den merkevaren det er i dag.
Deres kontinuerlige vekst skyldes deres fokus på konsumentens behov og ønsker. Oppmerksomheten er rettet med å gjøre en god jobb og bruke flere generasjoners kunnskap og tradisjon.
Deres produksjonsprosess for bladene er lang, grundig og innebærer så mye som 6 steg slik at alle blader skal ha den høye kvaliteten Laguiole står for. Senere kommer produksjon av håndtak og montering av kniven.