x
x
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Fri frakt, på lager, umiddelbar levering
Vi på KitchenTime er stolte av å være den eneste forhandleren i Norden som tilbyr denne Sous-Vide pakken med alt du trenger for å få optimale forutsettinger for å lykkes med din Sous-Vide matlaging!
Vi har valgt ut produktene nøye for å kunne gi våre kunder muligheten til å få de beste produktene på markedet til en veldig bra pris! Det eneste du trenger utover denne pakken er en gryte med en dybde på minst 15 cm og fantastiske råvarer, selvfølgelig.
Pakken inneholder:
Lag en like god biff som på eksklusive restauranter - hjemme på ditt eget kjøkken!
LCD-display for aktuell temperatur
Denne Sous Vide sirkulatoren har et skaft i rustfritt stål og er utstyrt med en opplyst LCD-display som viser den aktuelle temperaturen samt en timer opptil 99timer. Den er mobil, som gjør den plassbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på 45 min til 56 grader (mavvikelser max 0,5 grader) og har en vannsirkulator på 8 liter per minutt. Passer å brukes til kokekar som har en dybde på minste 15cm.
For en nøyaktig temperatur gjennom hele
Å lage mat med en Sous Vide gjør at maten lages med en nøyaktig temperatur. Du stiller inn ønsket temperatur på råvaren du vil tillage, så varmes hele kjøttet til en temperaturen du har stilt inn. For at råvaren du tilbereder skal beholde sin smak og beskyttes mot vann må den vakuumpakkes. Når man skal tilberede kjøtt er det ofte etter marinering og for at kjøttet skal få den herlige stekeyten kan det med fordel stekes fort i en panne før servering.
Behold både næringsstoff og smak
Tilberedningstiden blir noe lengre når du bruker en Sous Vide enn når du lager mat med stekepanne eller i ovn. Ettersom råvaren vakuumpakkes beholder råvaren næringsstoffer og smak på en unik måte - det er verdt den ekstra ventetiden!
Vi har satt sammen en Sous Vide-guide med tabell for råvarer og temperaturer.
Kjøtt 62-68 grader:
1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.
Fisk 55-58 grader:
1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.
Fugl 63-65 grader:
1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.
Grønnsaker 80-85 grader:
Asparges 35 minutter, poteter 70 minutter, rotfrukter 110 minutter. - See more at: https://www.kitchentime.no/no/p/sv50-sous-vide-cirkulator#sthash.hCkA1Axe.dpuf
Farge | Metall |
Materiale | Rustfritt stål |
Effekt | 120 W |
Artikkelnummer | 10124301 / 31723552 |
Farge | Metall |
Materiale | Rustfritt stål |
Effekt | 120 W |
Artikkelnummer | 10124301 / 31723552 |
Annie Johansson
2021-01-07
Mottatt defekt utstyr! Bestilte blant annet en Steba SV50 Sous Vide Circulator som ble gitt i julegave. Denne var defekt, uten synlige skader både på staven og esken, men når den nå ble plugget til strøm så piper den bare og gir feilmelding på displayet. EE1.
Vis mer
Espen
2020-03-15
Alt du trenger
Vis mer
Håkan Nordin
2019-03-01
Enkelt å bruke, holder temperaturen godt, tar liten plass - enkel å oppbevare, bra pris.
Vis mer
Karsten
2018-06-17
Helt Ypperlig til husbruk 👍 😁
Vis mer
Kurth
2018-03-04
Flotte produkter men savnet norsk bruksanvisning
Vis mer