manufacturer logo
Sous Vide-Pakke med Cirkulator, Vakuumforpakker og Tilbehør -14%

Sous Vide-Pakke med Cirkulator, Vakuumforpakker og Tilbehør - Steba

4 368.50 kr 3 748.75 kr 2 999 kr
stk
Velg en variant
Fri frakt
Sendes innen:
  • En komplett pakke med våre utvalgte Sous-Vide produkter
  • Cirkulator og vakuumpakker med enestående prestasjon
  • Medfølgende tilbehør som er tilpasset til Sous-Vide

Vi på KitchenTime er stolte av å være den eneste forhandleren i Norden som tilbyr denne Sous-Vide pakken med alt du trenger for å få optimale forutsettinger for å lykkes med din Sous-Vide matlaging! 
Vi har valgt ut produktene nøye for å kunne gi våre kunder muligheten til å få de beste produktene på markedet til en veldig bra pris! Det eneste du trenger utover denne pakken er en gryte med en dybde på minst 15 cm og fantastiske råvarer, selvfølgelig. 


Pakken inneholder: 

  • STSV50 - En ekstremt nøyaktig og høykvalitets Sous-Vide cirkulator fra tyske Steba.
  • VC100 - Helautomatisk vakuumforpakker med doble sveisetråder fra tyske Caso. Fungerer perfekt med medfølgende poser og ruller.
  • To pakker isoleringskuler fra Steba. I de fleste tilfeller holder det med en pakke, vi sender med to for å gi deg optimale muligheter for best resultat.
  • En pakke med 50 stk vakumposer. Posene er 20x30cm og er selvfølgelig tilpasset for Sous-Vide matlaging.
  • En pakke med 2 stk vakum ruller. Rullene har en bredde på 30cm og er også tilpasset til Sous-Vide. 


Lag en like god biff som på eksklusive restauranter - hjemme på ditt eget kjøkken!


LCD-display for aktuell temperatur


Denne Sous Vide sirkulatoren har et skaft i rustfritt stål og er utstyrt med en opplyst LCD-display som viser den aktuelle temperaturen samt en timer opptil 99timer. Den er mobil, som gjør den plassbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på 45 min til 56 grader (mavvikelser max 0,5 grader) og har en vannsirkulator på 8 liter per minutt. Passer å brukes til kokekar som har en dybde på minste 15cm.


For en nøyaktig temperatur gjennom hele


Å lage mat med en Sous Vide gjør at maten lages med en nøyaktig temperatur. Du stiller inn ønsket temperatur på råvaren du vil tillage, så varmes hele kjøttet til en temperaturen du har stilt inn. For at råvaren du tilbereder skal beholde sin smak og beskyttes mot vann må den vakuumpakkes. Når man skal tilberede kjøtt er det ofte etter marinering og for at kjøttet skal få den herlige stekeyten kan det med fordel stekes fort i en panne før servering.


Behold både næringsstoff og smak


Tilberedningstiden blir noe lengre når du bruker en Sous Vide enn når du lager mat med stekepanne eller i ovn. Ettersom råvaren vakuumpakkes beholder råvaren næringsstoffer og smak på en unik måte - det er verdt den ekstra ventetiden!


Vi har satt sammen en Sous Vide-guide med tabell for råvarer og temperaturer. 


Kjøtt 62-68 grader:

1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.


Fisk 55-58 grader:

1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.


Fugl 63-65 grader:

1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.


Grønnsaker 80-85 grader:

Asparges 35 minutter, poteter 70 minutter, rotfrukter 110 minutter. - See more at: https://www.kitchentime.no/no/p/sv50-sous-vide-cirkulator#sthash.hCkA1Axe.dpuf

Effekt 800 W
Materiale Aluminium/Rustfritt stål
Vasketips
Tilbehør
Garanti

Artikkelnummer: 10124301