Weber

Weber

I 1952 ble verdens første kullgrill oppfunnet av en mann ved navn George Stephen, med håp om å gjøre grillkunsten enda bedre - og om han klarte det!
Dette er grunnen til at Landmann i dag er blant verdens meste kjente og velrenommerte grillprodusent. Weber ser på grillen som en naturlig samlingsplass for familie og venner der minner skapes og man har magiske matopplevelser. Samme ideal som George Stephen hadde da han tegnet grillen som skulle bli den første i Webers enorme sortiment, å grille bedre og mer smaksfult for venner og familie, enkelt og greit.

Hele verdens grill
George Stephen bodde i Chicago der han jobbet på en fabrikk som lagde havsbøyer. Hans store interesse var dog å lage mat på sin grill hjemme, og i et forsøk på å lage en bedre grill som gav bedre kontroll på flammene tok han en havsbøye, delte den i to og den første kullgrillen ble skapt. I begynnelsen ble oppfinnelsen møtt med skepsis, men så snart ryktet begynte å spre seg om den fantastiske smaken maten fikk med den nye grillen begynte bestillingene å strømme inn. I begynnelsen ble grillene bare solgt i USA og i takt med veksten ekspanderte de til Europa. 
De fleste Weber grillene produseres på Webers fabrikker i USA pg det er også der den største delen av produktutvikling skjer. Grillene testes nøye både på fabrikken og av konsumenter før de går ut i butikkene. En Webergrill testes i alle mulige værforhold og er lager for å klare å stå på din uteplass året rundt! En Webergrill kjennetegnes av nøyaktighet og høy kvalitet i alle ledd i produksjonsprosessen, og Weber tilbyr opptil 25 års garanti.