Åviken

Populære produkter

Varmeplate 801

Åviken

Varmeplate 801

664 kr
Vaffeljern dobbelt 904

Åviken

Vaffeljern dobbelt 904

455 kr
Åviken Gorojern Classic

Åviken

Åviken Gorojern Classic

474 kr
Åviken Belgiskt Vaffeljern Classic

Åviken

Åviken Belgiskt Vaffeljern Classic

430 kr
Åviken strømkabel till 904/905

Åviken

Åviken strømkabel till 904/905

129 kr
Vaffeljern Enkel 907

Åviken

Vaffeljern Enkel 907

323 kr

Åviken

Åviken vaffeljern vinner best-i-test undersøkelser igjen og igjen. Er du ute etter et vaffeljern av høy kvalitet som alltid gir deg utrolig velsmakende vafler finner du det her. Åviken selger ulike typer vaffeljern og krumkakejern, både enkle og doble som lager klassiske mønstre og hjerteformede vafler. Vaffeljernet er et kjøkkenapparat som er svært enkelt og lett å bruke når du skal lage de populære gode skandinaviske vaflene.

Åviken produserte sitt første elektriske vaffeljern på 50-tallet. Både design og teknologi har blitt forbedret gjennom årene og i løpet av 70-tallet produserte de det første doble vaffeljernet med fire hjerter. På begynnelsen av 80-tallet flyttet produksjonen til Samhall AB som i 1991 fikk patent på en nytt enkelt vaffeljern som senere utviklet seg til Åviken 905 dobbelt vaffeljern på midten av 90-tallet. Vaffeljern 905 fra Åviken er et av de mest berømte i Skandinavia i dag med en kvalitet som er bedre enn noensinne.

Vaffeljern og krumkakejern med klassiske mønster

I Åvikens sortiment hos KitchenTime vil du finne flere av merkets klassiske vaffeljern og krumkakejern som lett kan bli en av kjøkkenets favoritter. Det tar bare noen få minutter for et dobbelt vaffeljern å bli varmt og ca 2 minutter for å få helt fantastiske vafler. Det passer perfekt å kombinere vaflene med syltetøy, iskrem eller pisket krem og bær.

Vaffeljernet 905 og 906 dobbel fra Åviken rommer to klassiske hjerteformede vafler. Platene er laget av aluminium og har et non-stick belegg som gjør at vaflene ikke setter seg fast og er lett å rengjøre. Serien inneholder også det tradisjonelle enkle vaffeljernet som lager en vaffel om gangen og gir fem små hjerter. Vaffeljernet gir like fine og gode resultater hver gang, og har også en indikator som viser når den er klar til bruk.

Du kan også lage klassiske krumkaker med vakre mønstre med Åvikens krumkakejern. Krumkakejernet 908 i rustfritt stål har klassiske mønster fra 1700-tallets Norge. Platene er laget av aluminium, gir et vakkert mønster og har non-stick egenskaper som gjør at krumkaken ikke setter seg fast. Du kan rengjøre vaffeljernet eller krumkakejernet med en myk, fuktig klut og litt oppvaskmiddel.