Skeppshult Gjutjärn

Skeppshult Gjutjärn

Skeppshult Gjutjärn har produsert høykvalitets kjøkkenprodukter i støpejern siden 1906 i Skeppshult. Svenske Skeppshult har en lang historie av støpejern og mange deler av produksjonsprosessen er et håndverk der hvert produkt blir unikt. Skeppshukt er foreløpig den eneste produsenten i Skandinavia som produserer støpejernprodukter for hjemmet. På KitchenTime finner du et bredt sortiment fra Skeppshult - alt fra stekepanner, traktørpanner og pannekakepanner til gryter og former i støpejern av høyeste kvalitet.

Skeppshult produkter i støpejern er brent med rapsolje og kan derfor brukes med en gang. Overflaten består utelukkende av naturlige stoffer og oljen beskytter mot ytre påvirkninger og gir støpejernet en non-stick beskyttelse.

Fordeler med å velge støpejern fra Skeppshult
Støpejern er et av de mest holdbare material vi har for husholdningsprodukter og derfor tilbyr Skeppshult 25 års garanti på alle sine produkter. Støpejern er ikke så utsatt for overoppheting og Skeppshults støpejern kan brukes på vanlige varmekilder inkludert induksjon, men produktene med tredetaljer er ikke ildfaste.
Støpejern er lett å vedlikeholde og du kan bruke alle Skeppshult produkter med en gang. Det du kan tenke på før første gangs bruk av din panne eller gryte er å skylle den med varmt vann for å fjerne støv. Vask opp gryter og panner for hånd med varmt vann, helst uten oppvaskmiddel og unngå oppvaskmaskin. Tørk for eksempel med tørkepapir.