Moccamaster

Moccamaster Glasskanne til KBG741-KBG744

Moccamaster

Moccamaster Glasskanne til KBG741-KBG744

335 kr

Moccamaster

Moccamaster er et nederlandsk selskap som ble grunnlagt for ca 40 år siden med visjonen om å skape en kaffetrakteren som lager den beste kaffen. Selskapet lager fortsatt håndlagde kaffetraktere som er ekstra brannsikre og miljøvennlige.

Livet er for kort til å drikke dårlig kaffe..
Moccamaster er håndlaget til minste detalj. I over 40 år har Gerard C. Smit og hans mer enn 100 medarbeidere hos Technivorm i Nederland konsentrert seg om å produsere kaffetraktere. Gerard Smit startet virksomheten hjemme i garasjen med en tydelig visjon om å skape en kaffetrakter som lager verdens beste kaffe. Når han hadde nådd dette gikk han målbevisst videre.

Gerard Smit og hans stab hos Technivorm har følgende filosofi: "Vi vil produsere et sikkert produkt som forbrukeren kan stole 100 % på til en hver tid. Vi vil arbeide for et bedre miljø gjennom produkter som er energieffektive og som har uvanlig lang levetid. Vi benytter gjennvinnings- og nedbrytbare materialer, og vi gir 5 års garanti ved eventuelle tekniske feil".

En Moccamaster er for eksempel ekstra brannsikker, siden trakteelement og varmeplate produseres i ulike deler. Alle trakterne er håndlaget på fabrikken i Nederland. Til slutt testes hver enkelt trakter før den forsiktig pakkes ned og sendes til kvalitetsbevisste kjøpere.