Le Zie

Le Zie

Paolo Robertos Le Zie er italiensk matglede på sitt beste. Le Zie betyr tanter på italiensk og kjøkkenserien har hentet sin inspirasjon fra området rund Maddaloni i sørlige Italia. Serien bygger på det italienske kjøkkenets prinsipper: kvalitet, tradisjon, funksjonalitet og ikke minst – matglede. Da vi på KitchenTime kom i kontakt med Le Zie var det kjærlighet ved første blikk. Produktene er av høy kvalitet med vel gjennomtenkte materialvalg. Redskapene gjør matlagningen morsommere og bedre for deg og hele familien. Vi er stolte over å være den første nettbutikken som tilbyr Le Zies produkter i vårt sortiment!
Med en italiensk touch
I Le Zies sortiment finnes alle mulige redskaper som øker matlagingsopplevelsen. Produktene har en tydelig kobling til Italia og Paolo Roberts italienske inspirasjon. Paolo Robert er stolt over sin italienske arv og i sortimentet finnes blant annet flere ulike Italienske råvarer for den som vi ha ordentlig Italiensk kvalitet. Her finner du for eksempel råvarer som olivenolje og pasta, og andre kjøkkenredskaper som cappuccinokopper og pastakasserolle.


Paolo Roberto
Paolo Robert er kjent for en mengde ulike saker og deriblant hans gode matlagingskunnskaper. Paolo har hatt en vanskelig barndom og da han var ung ble han ansett som en av Sveriges farligste personer under 18 år. Da han begynte med kampsport lyktes han med å kontrollere sine dårlige vaner og ble nordisk mester i taekwondo. Paulo har alltid være interessert i matlaging og har skrevet flere kokebøker og matinnslag på TV. Han driver også den populære restauranten Panefresco i Stockholm.


Middagsfred
I følge Paolo er middagen den viktigste tiden på dagen for å omgås med familien. Der hver og en kan fortelle om sin dag og koble av fra alt hverdagsstresset. Det skal også være en distrahering fra mobiler og annet. Paolo anser at det viktig å ta seg tid til å lage mat og at mange stresser for mye med å få maten på bordet. Matlaging er noe som prioriteres bort i vår stressede og tidspressede hverdag. Det finnes mange kokebøker med enkle rett som får fort, men som like vel har god kvalitet. Paolos tips til deg som ikke legger tid på matlagingen er å lære deg 10 oppskrifter og planlegge innkjøpene slik at du får en med strukturert hverdag. Paolos egne oppskrifter er fra Italia med et fåtall ingredienser som setter gode råvarer i fokus!