Lava

Minigryte støpejern Ø 10 cm

Lava

Minigryte støpejern Ø 10 cm

298 kr
Wooden Service Skjærebrett, Dia.(Ø)30cm. Iroko Wood

Lava

Wooden Service Skjærebrett, Dia.(Ø)30cm. Iroko Wood

599 kr
Minigryte Ø10 cm Lilla

Lava

Minigryte Ø10 cm Lilla

272 kr

Lava


Lava Cooking står for innovative toppkvalitetsprodukter som tradisjonelt produseres med bakgrunn av deres generasjoner med erfaring.

Et sterkt merke som skapte bevissthet rundt matlaging med støpejern.

Hver produkt fra Lava er unikt og håndlaget av dyktige håndverkere med flere generasjoners erfaringer med støpejern. Siden LAVA produktene er håndlaget er hvert produkt unikt og dette gir hvert produkt en fantastisk autentisk følelse. LAVA produktene er rørt av menneskelige hender.

Den naturlige fargefordelingen og varmebevaringen er noe kokker har utnyttet i århundrer. LAVA har framhevet denne  funksjonen ved å utvikle en glasur som gjør grytene fine og har funksjonelle egenskaper til deres gryter og panner. Lava Cookware har en elegant design og er tilgjengelig med mange ulike fargeglasurer. Medfølgende tilbehør gjør LAVA produktene ideelle for hjemmet og profesjonelt bruk. Den svarte eller hvite emaljen forsikrer at maten smaker fantastisk.

Støpejern er ikke en trend i følge LAVA, de har blitt brukt i århundrer på grunn av deres gode varmefordelingsegenskaper og evnen til å holde på varmen. Støpejern forbedrer rett og slett matlagingen. 
Støpejern ble populært under første halvdel av det 20ende århundre, den har lang levetid og blir anbefalt av mange profesjonelle kokker. LAVA Cooking sine gryter og panner er emaljert med non-stick belegg og en drip lid funksjon som bevarer smaken i maten. De er enkle å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin. De er miljøbevisste med 100% resirkulerbart og sparer energi da de holder godt på varme slik at du ikke trenger å ha på fullt på ovnen. De kan bli brukt på alle varmekilder – gass, induksjon, elektronikk, ovn, keramikk og på åpen ild. 
Emaljen på alle grytene er selvfølgelig blyfrie og frie for giftige stoffer. De er testet og godkjent i følge IPAC standardene for mennesklig bruk.