Landmann

Populære produkter

Viser 40 av 56 artikler

Landmann

Landmann startet sin virksomhet ved å selge griller i 1966. I dag har Landmann et komplett utvalg av griller og grillutstyr og er en av de største i sin bransje på gassgriller, kullgriller og grillutstyr i Europa med nye produkter hvert år. Landmann griller gjør det enklere å få den perfekte grillmaten, her på KitchenTime, finner du flere kullgriller, gassgriller og grillutstyr av høy kvalitet fra Landmann.

Landmann-griller er preget av høy kvalitet og funksjonalitet og merket har i nesten 50 år stått for pålitelighet og kvalitet i det europeiske markedet. Mange av grillene er emaljert, noe som betyr at et belegg av keramisk materiale er brent fast på grillen. Disse grillene er laget av et spesielt metall som er designet for emaljering. Fordelene er høy holdbarhet ved høye temperaturer og de er lette å rengjøre.

Gassgrill eller kullgrill

Fordelene med en gassgrill er at den blir klar for grilling fort og det er like lett å slå den av når du er ferdig. Den er billig å bruke og ryker mindre enn en kullgrill.

Her finner du blant annet Triton som er en serie gassgriller med mange emaljerte deler der de nyeste har Landmann seneste PTS-system for optimal varmholding og fordeling. Grillene har et stort varmholdingsstativ med god plass for mat og passer perfekt for å lage mat til hele familien og til grillfesten. Gassgrillene fra Landmann er av høy kvalitet og grillene i serien Triton gir mye utstyr for prisklassen. Gassgrillen gir også samme gode grillsmak som kullgrillen.

Kullgrillen gir den ekstra spesielle grillfølelsen og grillukten, men krever litt mer forberedelse med tenningen og man må vente lenger på den perfekte gløden i forhold til gassgrillen. Sortimentet omfatter kullgriller som kan brukes både for vanlig grilling og barbequegrill takket være sidebeholderen på grillen. Ved hjelp av termometeret som sitter på lokket er det enkelt å holde styr på temperaturen.

Landmann selger også ulike grillverktøy av meget god kvalitet. Landmanns kvalitative griller og grillutstyr er egnet for både nybegynnere og grillproffen!