Jura

Den sveitsiske selskapet Jura har siden 1931 utviklet eksklusive og innovative espressomaskiner med mål om å gi kundene best mulig kaffe.

Jura Avkalkingstabletter 36-pack

Jura

Jura Avkalkingstabletter 36-pack

580 kr
Jura Avkalkingstabletter 25-pack

Jura

Jura Avkalkingstabletter 25-pack

451 kr
Rengjøringstabletter 6-pakk

Jura

Rengjøringstabletter 6-pakk

147 kr
Cappuccino rengjøringsmiddel 250 ml

Jura

Cappuccino rengjøringsmiddel 250 ml

110 kr

Jura

Jura konsentrerer seg på helautomatiske kaffemaskiner av høyeste kvalitet for både hjem og virksomhet ved hjelp av moderne teknologi, brukervennlige knapper og stilig design. For å kunne nyte din kaffe fullt ut selger Jura også avkalking og rengjøring tabletter som både beskytter din kaffemaskin, forlenger levetiden på maskinen og bidrar til å opprettholde kaffekvalitet på høyeste nivå.

Presisjon, innovasjon, kvalitet, bærekraftighet, service og kvalitet er grunnpilarene som har bygd de sveitsiske selskapet siden 1931 og som fortsatt definerer Jura i 2017. Det som skiller Jura fra mange andre produsenter er at de er den eneste bedriften i verden som utelukkende fokuserer på produksjon og utvikling av kaffespesialitetsautomater, og som takket være dette er posisjonert som spesialist på dette. Deres kaffeautomater står for enkelt betjening, fremragende design og optimalt kafferesultat. 

Enkelt betjening  
Selv om kaffeautomatene er komplekse og utviklet på en avansert måte er de selvforklarende. De fleste forbrukere klarer uten problem å få et perfekt resultat - hver gang. Jura har utviklet en rekke funksjoner som gjør det lett for brukeren å få det beste ut av deres produkter. 

Fremragende design
Jura vet at en kaffemaskin ofte er apparatet som alltid står framme, både på kontoret og hjemme. Derfor har de høyt fokus på design og materialet de bruker. Deres Z6 modell har 3mm tykke partier av overflateforedlet, messivt aluminium. Deres gjennomførte design er en ingeniørkunst utenom det vanlige. 

Optimalt kafferesultat. 
Juras ekspertteam består av hele 70 ingeniører som dedikerer sin tid til å gi det perfekte kafferesultatet, nymalt og ferskt med ett tastetrykk.