Joseph Joseph

Populære produkter

Dial Baby Oppbevaringsboks-sett 10 deler klar/mint - 17 cm

Joseph Joseph

Dial Baby Oppbevaringsboks-sett 10 deler klar/mint - 17 cm

244 kr

Joseph Joseph

Joseph Joseph ble grunnlagt av tvillingene Anthony og Richard i 2003. Da de slo sammen Antony's design utdanning ved Central St. Martins med Richards business utdanning ved Cambridge, skapte de et merke som er kjent for den perfekte kombinasjonen av form og funksjon. De kombinerte med sine respektive erfarenheter innen produktdesign og næringsliv. Som spesialister på kjøkkenartikler, er Joseph Joseph internasjonelt kjente for å produsere noen av de mest elegante og innovative produkter. Firmaet har blitt et av de raskest voksende innen markedet for verktøy for hjemmet.
Fokuset ligger på innovasjon i alle produkter Joseph Joseph lager, deres hensikt er å indentifisere hverdagsproblemer og løse de ved å finne opp produkter med funksjonelle løsninger. Brødrene jobber med en tredelsmodell når de designer sine produkter; først og fremst vil de at produktene skal fange interessen din gjennom innovativ design og klare farger, deretter fokuserer de på funksjonaliteten og hvordan produktet skal gjøre din hverdag bedre, til slutt velger de nøye utvalgt kvalitetssikret materiale.

Det begynte med et skjærebrett
Joseph Josephs kolleksjon begynte med bare et fåtall produkter, blant disse var det et produkter som skilte seg ut litt ekstra, et enkelt skjærebrett i glass. Skjærebrettets funksjonalitet og hygieniske karakter skapte brødrenes fokus på å designe hverdagsprodukter som løser problemer. Deretter så brødrene muligheten til å utforme nye løsninger og presasjonsforbedringer på flere ulike kjøkkenprodukter til hushold verden rundt. 

I dag inneholder Joseph Josephs sortiment forutenom innovative kjøkkenredskaper også smarte og fine produkter innen rengjøring, oppbevaring, plassbesvaring og smart design. Joseph Josephs produter er fine og kombinerer