Jamie Oliver

Bakestein, rund 33,5cm

Jamie Oliver

Bakestein, rund 33,5cm

266 kr

Jamie Oliver

Få har vel gått glipp av den tidligere nakne kokken Jamie Oliver? Han har med sin sjarm og lidenskap for mat fanget de flestes oppmerksomhet. I tillegg til å vises på TV i en rekke programmer, driver han flere restauranter og har skrevet flere kokebøker. Mange av Jamie Olivers produkter har en rustikk design og er designet for maksimal funksjonalitet, alle hans produkter gjennomsyres av hans funksjonelle, økovennlige og jordnære matlagingsstil.

Jamies produkter gjenspeiler det han står for - viljen til å inspirere hverdagskokken til  bli kreativ og ha det morsomt på kjøkkenet! Hans kolleksjon inneholder alt fra vintage-inspirerte tekstiler til reelle produkter og former i kjeramikk og terracotta. Produktene er ikke bare designet for å være lett å bruke, de er også utrolig vakre og rustiske. 
Hvis du bruker riktig utstyr, er du halvveis der på kjøkkenet. Pannene i Jamies Tefal serie er designet for å gi deg den beste kvalitet opplevelsen med gode resultater hver gang. Ti år senere er Jamies forhold til Tefal basert på å bringe strålende, profesjonell kvalitet til hjemmekjøkkenet og med produkter som Thermo Spot gjør de matlaging til en glede.
Retter laget med kjærlighet fortjener også litt oppmerksomhet når det gjelder servering. Jamies produkter har servering, spise og drikke i stil dekket. Enkelt, praktisk og vakkert, denne serien gjør matlaging til en ren nytelse - tenk nydelige retter, boblende lasagnes til bordet, vintage-inspirerte tallerkener og nydelige tekstiler for å holde ting rent.

Om Jamie

Jamie Oliver ble født i 1975 og er kjent som både kokk, forfatter og programleder. Han har blant annet vært med flere tv-serier om matlaging og de fleste av oss kjenner han nok fra "Den nakne kokken". Jamies matinteresse oppstod allerede da han var en liten gutt. Foreldrene hans var pubeiere og har bidrat i stor grad med hans store kjærlighet for mat. Jamie har en kokkeutdannelse fra Westminister College og har jobbet på flere ulike restauranter. I dag eier hen en restaurantkjede som heter "Fifteen" de har restauranter i både Melbourne, London og Aisa. 

Jamies matrevolusjon 
For åtte år siden startet Jamie prosjektet "Jamies matrevolusjon". Bakgrunnen var britenes usunne matvaner som følge av lite matkunnskap og valg av ferdigretter framfor å lage hjemmelaget mat. Dette prosjektet ble en dokumentar som begynte som en revolusjon i Rochester. Dokumentaren ble en stor suksess og Jamie beskriver prosjektet slik:
"Målet med prosjektet er å forbedre helsen og trivselen for alle, ved å gi tilgang til rett informasjon og utdannelse om mat, ved å gjøre folk bevisst på spørsmålene rudnt dette og forsøke å få industrien og regjeringen til å tilrettelegge for en sunnere og bedre verden."

Gjennom tilgang til god og fersk mat i kombinasjon med grunnleggende matkunnskap skapes det en drivkrap til å forandre liv. Dette prosjektet har vokst og pågår i Storbritannia, USA og Australia. Jamies filosofi har potensiale til å nå ut til en verden som er på feil spor når det kommer til kunnskap om mat og inntak av unødvendige tilsettninger og ferdigmat.