Hurom

Chef GH 4 - in - 1

Hurom

Chef GH 4 - in - 1

4 410 kr

Hurom

Hurom selger verdens kanskje beste slowjuicers. Først moses ingrediensene og blir deretter presset forsiktig gjennom en fin sil. Denne måten å produsere juice fra frukt og grønnsaker gir en bedre juice enn i en råsaftsentrifuge, og man får i tillegg ut omtrent 30% mer juice. Takket være den milde prosessen bevares vitaminer, enzyner og andre næringsstoffer bedre. Juicen blir også sunnere og bedre enn juice laget i en vanlig råsaftsentrifuge.

Human + ii-rom
Navnet Hurom er en blanding av det engelske ordet "human" og "ii-rom" som er det koreanske ordet for "fordel" - så navnet Hurom betyr egentlig "gir fordeler til folket". 

Hurom fokuserer på å lage produkter og teknologier som er til fordel for folket og deres helse. Derfor vil Hurom bidra til helse og glede for mennesker over hele verden med sine slow juicers og 100% naturell Hurom-juice.

Historie
Hurom ble skapt av den lidenskap og utholdenhet som grunnleggeren Youngki Kim hadde. Det inneholder hans idé om å ville bidra og gi tilgang til den beste ernæring man kan få fra naturen, spesielt fra frukt og grønnsaker, for å leve lykkelig og sunt liv.

I over 40 år har Hurom letet etter bedre måter for at folk skal kunne leve et mer sunt og lykkelig liv. De introduserte verdens første slow juicers og i dag selger Hurom sine produkter i 85 land over hele verden.

I flere deler av USA og Asia har de også åpnet Hurom Juice Café der de selger ferskpresset juice fra frukt og grønnsaker. Målet er at de skal åpne 5000 caféer over hele verden før slutten av 2017.