Hardanger Bestikk

Populære produkter

Viser 40 av 204 artikler

Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk er Skandinavias største produsent av bestikk og gaver i rustfritt stål. Her kan du finne alt fra komplette bestikksett, kokkekniver , sushisett, kakespader og mye mer. Bestikkene er laget av rustfritt stål med en kvalitet på 18% krom og 8% nikkel. Produktene er basert på gamle tradisjoner kombinert med moderne design.

 Sortimentet omfatter alt fra den populære bestikkserien Ida, Zara, Hardangers egen design og mye mer. Har du kjøpt nye bestikk og ønsker å samle flere deler i samme serie kan Hardanger Bestikk tilby deg en garanti for minst 10 år fra det tidspunktet du kjøper bestikket. Denne garantien gjelder bare for designserier i bestikk og ikke for andre produkter.

Ramona
Hardanger Bestikk sin kanskje mest fremgangsrike serie er Ramona. Hardanger Bestikks grunnlegger Odd Leikvoll startet utviklingen av bestikksettet Ramona i 1982. Designen har han utviklet i samarbeid med en amerikanse formgivere. Ramonas fremgang avhenger dels av dens tidløse design som fungerer generasjon etter generasjon. 

Tina & Thale
Tina & Thale er de to andre fremgangsrike seriene som med sin smidige og fine design bidrar med noe ekstra og har utvidet Hardangers Bestikks designspekter. 

Priser & utmerkelser
Hardanger Bestikk har fått utmerkelser for deres ulike kolleksjoner. De vant blant annet pris for Design Excellent i 2009 for serien "Tuva" og i 2010 for deres "Egg sett". De vant dessuten "The innvation Award for Universal Design" i 2011.