HACKMAN

Brasserie Gryte 6,5 L / 27 cm

Hackman

Brasserie Gryte 6,5 L / 27 cm

779 kr

HACKMAN

Hackman er et finsk selskap med en historie som strekker seg tilbake til 1790. Hackman er en av de ledende ekspertene i produksjonen av nordiske bestikk og er en av Fiskars Groups merkevarer. Selskapet startet i slutten av 1800-tallet av Johan Friedrich Hackman. Da, som nå, fokuserte de hovedsakelig på bestikk. Etter andre verdenskrig har Hackman stadig utvidet sortimentet med for eksempel gryter og panner og selv er i dag en av de største innovatørene innen kjøkkenprodukter. Blant annet var Hackman de første til å lansere stekepanner med keramisk belegg.

Klassiske koke- og stekekar

Blant stekepannene og grytene finnes det serier med ulike kvalitetsmaterialer og egenskaper. Alle belegg som brukes i Hackmans produkter er av høyeste kvalitet (Hardtec, Hardtec Superior og keramiske Ceratec).
Serien All Steel produserer i Hackman sin egen fabrikk i Finland og har et keramisk Ceratec belegg med god varmeledningsevne. De er enkle å rengjøre og passer perfekt for hjemmekokken som setter pris på et profesjonelt resultat på kjøkkenet. Pannene er laget av rustfritt stål og tåler både oppvaskmaskin og ovn opp til 24 °C. All + stål har også en fem-lags bunn som arbeider effektivt og stille på induksjon, og gir en jevn varmefordeling.

Rotisser er en stilig produktserie av høy kvalitet med panner og gryter designet av Pentagon Design. Pannene har en funksjonell design og passer for alle typer kokeplater og ovn opp til 250°C. Rotisser-serien har en energieffektiv Energy Base-bunn som kan spare opptil 30% energi på keramiske kokeplater.
Hackman selger også innovative Rotisser NOH som er en serie stekepanner med Non-Overheatable teknologi som gjør at pannen ikke kan overopphetes på induksjonsplaten da oppvarmingen stopper ved 230°C. Belegget i disse pannene kan ikke bli ødelagt av overoppheting da oljer eller fett ikke begynner å brenne, og dermed garanterer det en lengre levetid. Bruk grytekluter til Rotisser håndtak dersom de kan bli varme.

Produktserien Hard Face er perfekt for å bruke til den daglige matlagingen. Produktene fungerer på alle platetopper, men spesielt på keramiske topper. De er enkle å rengjøre og tåler oppvaskmaskin. Hard Face er også tilgjengelig med Non-Overheatable teknologien (NOH) som ikke kan overopphetes og fungerer perfekt på induksjonstopper. NOH-pannene har også det sterke HardTec Superior non-stick belegget.

Skyll gjerne pannen første gang du bruker den. Hackman Rotisser, Hard Face og All Steel kan vaskes i oppvaskmaskin, men vil vare lenger hvis de vaskes for hånd. Pannene tåler også at du bruker kjøkkenredskap av metall, men unngå skarpe gjenstander. For ikke å skade belegget, unngå overoppheting av en tom panne som ikke har egenskapene av NOH teknologien. Før du begynner å lage mat kan du putte i litt margarin, olje eller en spiseskje med vann for å se når pannen er varm nok, uansett panne. Panner som er laget av polert rustfritt stål holder seg skinnende 
hvis du tørker av pannene for hånd etter oppvask.

Hackman produserer også tradisjonelle støpejerngryter og panner som er tilgjengelige i serie Brasserie. Pannene i støpejern blir bare bedre jo mer de blir brukt og fungerer på alle kokeplater.
Støpejern tåler ikke oppvaskmaskin og vasket for hånd i varmt vann, bruk vanlige oppvaskbørster og. Bruk helst kjøkkenredskap laget av silikon, tre eller nylon. Brasserie panner og gryter er stekt inn slik at de kan brukes med en gang.

Bestikk for alle anledninger

Hackman selger flere klassiske og elegante bestikkserier som du finner her på KitchenTime. Carelia er et klassisk bestikk som fungerer godt for både hverdagslige og spesielle anledninger. Det er laget av rustfritt stål og er designet av designeren Bertel Gardberg som er kjent for sitt elegante designspråk.
Savonia er en annen elegant bestikk-familie som ligger perfekt i hånden. Savonia bestikk ble designet i 1960 av den internasjonalt anerkjente designeren Adolf Babel, og er en designklassiker med høy kvalitet og tidløs design.