Excel

Populære produkter

Kaffekopp Brun Liten

Excel

Kaffekopp Brun Liten

82 kr
Kaffekopp Olivgrønn Liten

Excel

Kaffekopp Olivgrønn Liten

82 kr

Excel

Siden 2012 har Excel med Johanna Lissvall som designsjef utviklet produkter med grafiske silhuetter og spennende kombinasjoner av materiale. Daglig leder for Excel har selv utviklet Frukt på hjul og Spiral Bowl som i dag anses som Excels designklassikere. Excel tilbyr produkter med et tydelig uttrykk og en tidløs enkelhet, produkter som designteamet savner på markedet.

Historie

Excels reise begynte gjennom at de ble distributører for store internasjonale varemerker hvilket gav de muligheten til å dele sin unike og vågale design med hele Skandinavia. I 2012 begynte et nytt kapittel da designsjef Johanna Lissvall ble ansatt, i 2015 hadde firmaet flere framgangsrike kolleksjoner og flere kommer til å komme i framtiden.

Typiske stildrag Excel arbeider mot en designvisjon som opparbeides ved hjelp av Johanna Lissvall. Designvisjonen innebærer at Excel vil skape produkter som utstråler nye og innovative sammensetninger av materiale i kombinasjon av grafiske silhuetter. Excel ønsker også at deres produkter skal ha en tidløs design som reflekterer intuisjon, nysgjerrighet og forståelse for hvordan mennesker skal bruke og verdsette deres produkter.

Visjon 
Excel vil skape ny design som bidrar til markedet, deres design skal fylle et behov som har manglet i hjemmene.