Ernst Kirchsteiger

Viser 40 av 340 artikler

Ernst Kirchsteiger

Produktene til Ernst er ikke bare fine, de er fantastiske!
Ernst Kirchsteiger skaper tidløse produkter som representerer det gode, enkle livet. Alle produktene er laget i samarbeid med produsenter som deler Ernsts verdigheter og syn på kvalitet.
Det ERNST produktene tilbyr er stilren og enkel design. Du bruke produktene til både hverdag og fest, de ulike produktene kan kombineres som du ønsker. Ernst skaper produktene ut fra eget behov som omhandler måltidet, bordet og fellesskapet.

Ernst er ikke bare en designer, han er på TV, i julen om sommeren og om livet i Toscana. Han skriver bøker for inspirasjon, lager mat og egne viner for livets hendelser. Personlig inspireres han av håndverk, kunst og sløyd, vakre steder i Italia og Sverige. Det å være for seg selv av og til er også inspirerende og gir tid for refleksjon. 

"Det er de små lyspunktene i hverdagen som gjør den store forskjellen” Er et av Ernst Kirchsteigers herlige sitat som gjennom årene har oppstått når noe trenger en beskrivelse. Sitatene finner du på flere av hans produkter. Prinsipper som å ikke prøve å gjøre alt på en gang, og ta en ting om gangen er viktig for å unngå unødvendig stress i hverdagen, mener Ernst.

Serien ERNST er hans egen design. De er ekte og enkle med fantastisk materiale. Passer perfekt som gave eller til ditt eget hjem. Her på KitchenTime har vi et bredt utvalgt av denne svenske gigantens design.