de Buyer

de Buyer er et klassisk fransk merke som ble grunnlagt allerede i 1830. de Buyer produserer stekepanner, kokekar og kjøkkenprodukter av høy kvalitet i både klassisk og moderne design. de Buyers produkter er populære hos profesjonelle så vel som amatørerkokker.

Kampanje
Mineral B Country Pan Ø 28 cm
-21%

De Buyer

Mineral B Country Pan Ø 28 cm

729 kr
579 kr
Kampanje
Prim Appety Grytesett 4 deler
-34%

De Buyer

Prim Appety Grytesett 4 deler

2 349 kr
1 539 kr
Kampanje
Mineral B Country Pan Ø 32 cm
-9%

De Buyer

Mineral B Country Pan Ø 32 cm

749 kr
679 kr
Kampanje
Mineral B Country Pan Ø 24 cm
-18%

De Buyer

Mineral B Country Pan Ø 24 cm

549 kr
449 kr

de Buyer

de Buyers serier

Affinity serien har produkter av høy kvalitet i rustfritt stål med ergonomiske håndtak. Grytene og pannene har en kjerne av aluminium for rask og jevn varmefordeling, og er perfekt for rask steking av for eksempel kjøtt og grønnsaker. Affinity-serien kan brukes på alle typer varmekilder og kan vaskes i maskin.

Carbone Plus serien er laget av høykvalitets karbonstål og har herdet stålhåndtak, noe som gjør at den kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon. Seriens produkter blir bare bedre jo mer de blir brukt! Carbone Plus er en serie som brukes av profesjonelle kokker.

de Buyer serien Choc Resto induksjon har induksjonsbunn og er laget i solid aluminium med 5 lag PFOA-fri non-stick belegg. Pannene i serien har håndtak av herdet stål og kan brukes på alle typer av varmekilder, inkludert induksjon. Takket være non-stick belegget, kan du lage mat uten å bekymre deg for det skal brenne fast i pannen! Husk å aldri varme pannen på max for å unngå å skade belegget. Serien er også tilgjengelig uten induksjosbunn, den heter Choc.

Serien Blue Force er laget av varmebehandlet stål som derfor blir blåaktig og skinnende og er perfekt for tradisjonell matlaging. Pannene er veldig holdbare og perfekte for matlaging på middels varme. Pannene kan brukes på alle typer varmekilder, inkludert induksjon.

de Buyers serie Milady er laget av AISI 304 rustfritt stål av høy kvalitet med sandwich-bunn, noe som betyr at produktene har en aluminiumskjerne som gjør at varmefordelingen blir jevn og rask. Grytene og pannene kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon, og kan vaskes i maskin. Håndtakene er ergonomisk utformet.

Mineral B-serien er kanskje den mest populære serien fra de Buyer og er laget av karbonstål og har et håndtak laget av ekstra sterkt, herdet stål. Pannene er behandlet med organisk bivoks og kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon.

Den stilige Mont Bleu serien fra de Buyer er av høy kvalitet er laget av rustfritt stål med en sandwich-bunn med en kjerne laget av aluminium, noe som gjør pannene og grytene har utmerket og rask varmefordeling. Håndtakene er formet etter Eiffeltårnet, som gir dem en unik design, som minner om den franske opprinnelsen. Produktene finnes i flere størrelser og kan brukes på alle typer varmekilder, inkludert induksjon.

Den svært elegante og luksuriøse serien Prima Matera i kobber med en innside av rustfritt stål har en magnetisk bunn som gjør at den kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon. Produktene finnes i flere størrelser og er perfekte for alle typer av steking.