Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
LAGERTØMMING: opptil 80% på alt*! Akkurat nå har vi høyt trykk og lengre leveringstider. Shop SALG»
Chasseur har sin base i Donchery som ligger i det franske Champagne Ardenne distriktet, som er veldig kjent for sin kulinariske mat- og drikkekultur. Chasseur har siden 1924 utviklet sine gryter og panne med sitt berømte støpejern som i dag produseres i ett av deres mange støperier. Chasseurs støperier er kontrollert av Invicta som håndterer hele produksjonen fra selve støpingen til de siste detaljene før videre utsalg for å forsikre høyest mulig kvalitet og holdbarhet.
GRYTER OG PANNER FOR LIVET
Chasseurs gryter, panner og kasseroller er veldig robuste og slitesterke til tross for sin estetiske og tidløse design. Med ett dobbelt emaljelag kan kokekarene håndtere relativt høy varme fra forskjellige varmekilder, både åpen ild, gassovn og elektrisk, de moderne keramikk- og induksjonsmodellene. Noe som er veldig smidig er at Chasseurs produkter lett absorberer varme hvilket resulteterer i at maten som man har laget for eksempel en gryterett holder seg varm lenge, uten at man må varme den opp igjen.
HÅNDMALTE GRYTER OG PANNER
Noe som gir Chasseur en personlig touch er at de er håndmalte med en farge som blandes for å oppnå best holdbarhet. Produkter i støpejern har godt av å brukes ofte hvilket gjør at de bare blir bedre og bedre med årene og kan brukes livet ut.
VEDLIKEHOLD FOR LANG HOLDBARHET
Før du bruker et produkt i emaljert støpejern skal du ta bort klistremerker og vaske produktet med lunket vann og litt oppvaskmidel samt smøre inn matlagingsolje. Varm opp produktet langsomt på lav varme til middelshøy varme, for høy varme kan skade emaljen.
La produktet avkjøles før du vasker den og tørker den. For å bevare emaljen på best måte kan du smøre inn gryten i matolje når den står i skapet.