Breville

Populære produkter

Style Brødrister 2 Skiver hvit

Breville

Style Brødrister 2 Skiver hvit

632 kr
Style Vannkoker 1,7L Svart

Breville

Style Vannkoker 1,7L Svart

677 kr

Breville

Er det ledende varemerket for mindre kjøkkenapparater med veldig vellykket sortiment som dekker alt fra kjøkkenmaskiner, vannkoker, brødristere, strykejern, stavmikser, foodprocessor og mye annet. Mest kjent er de for å ha oppfunnet toastjernet i 1974. Fremgangen skyldes perfekt balanse mellom innovasjon, design og funksjonalitet. Samt viljen til å kunne tilby fine høykvalitetsprodukter som oppfyller konsumentens krav.

I Australia i 1932 skrapte ingeniøren Harry Norville og radioselgeren Bill O´Brien sammen penger og bygde den første Breville radioen. Sammen bygde og solgte de radioer til en generasjon der radioen stod i sentrum av familielivet. Breville solgte radioavdelingen i 1951 da TV-en gjorde sitt store fremskritt. 
Sønnen til Bill var den som i 1960 etablerte Brevilles forsknings- og utviklingssenter som står bak noen av de mest ikoniske kjøkkenmaskinene i dag, for eksempel Breville snack ´n sandwich maker og kitchen wizz food processor. I dag selger de både andre merker og ulike egenproduserte elektriske kjøkkenapparater over hele verden. Brevilles egne produkter er utviklet for å forenkle matlagingen og la hjemmekokken imponere og er ikke minst veldig stilrene og matcher hverandre perfekt. 
Hos KitchenTime har vi et bredt sortiment av Brevilles fantastiske produkter.