BOJ

Korkmaskin

BOJ

Korkmaskin

367 kr

BOJ

BOJ ble født i 1905, et familiefokusert firma som opprinnelig produserte dekorative metallprodukter, men fort endret fokuset mot låser, barberhøvler, boksåpnere, korketrekkere, kontorprodukter osv. De originale designene er internasjonalt patentert og er fortsatt i bruk i dag. Noen av produktene har vært på museum og designbøker. 

Eibar er en by i nordre Spania der BOJ merket ble født og utviklet. Historisk sett har Eibar alltid vært kjent for håndverk og industri hvilket gjorde den til en god grobunn for BOJ. Den industrielle revolusjonen førte til at mange trakk fra landet inn i byene og fabrikker og lagre ble bygd i massevis. 

BOJ møter framtiden med et ungt, dynamisk team som tar nye utfordringer og som skal modernisere BOJ inn i den tekniske tidsperioden vi befinner oss i. 

BOJs produkter står for høy kvalitet og profesjonalitet, deres banebrytende vin åpnere er for de som tar vin seriøst og som setter pris på eksklusivitet. Premium vinsett og gullbelagte korketrekkere er det du får dersom du velger BOJ.