Bialetti

Populære produkter

French-press BIALETTI 350 ml

Bialetti

French-press BIALETTI 350 ml

305 kr
Moka Induction Anthracite Brygger 6/k

Bialetti

Moka Induction Anthracite Brygger 6/k

599 kr
Melkeskummer INDUKSJON 1000

Bialetti

Melkeskummer INDUKSJON 1000

549 kr
Pakningssett Til Venus 6 kopp

Bialetti

Pakningssett Til Venus 6 kopp

57 kr
Pakningssett til Moka/Dama/Mini Express

Bialetti

Pakningssett til Moka/Dama/Mini Express

44 kr
Pakningssett Til Venus 4 kopp

Bialetti

Pakningssett Til Venus 4 kopp

632 kr

Bialetti

Bialetti er et velkjent italiensk merke som finnes i ni av ti italienske hjem. Bedriften produserer ulike typer kjøkkenprodukter i ulik klassiske fin design som passer i de flere kjøkken. Bialetti er mest kjent for sin fantastiske mokkamaster. De har blitt et ledende merke rundt i verden takket være produktenes høye kvalitet som er lette å bruke, funksjonelle og fine å se på.
Italienske aner 
Bialetti ble grunnlagt av den italienske Alfonso Bialetti og fikk sitt store gjennombrudd da de lanserte sitt flaggskip Moka Express i 1933. Den italienske mat- og kaffekulturen er kjent over hele verden, kjøkkenet er hjemmets hjerte og matbordet er der familien samles. De italienske røttene er noe som står Bialetti kjært den dag i dag. Bialetti strever etter å komme med innovasjoner som er avanserte og forbedrer matlagingen varden rundt. De har en kreativ og unik logo, som signaliserer klassisk italiensk kaffedrikker eller  ”Den lille mannen med bart” som er en karikatur av Alfonsos sønn. 

Kaffeguide 
Det finnes ulike metoder for å få fram det svarte gullet som så mange av oss ikke klarer oss uten. Nedenfor finner du Bialettis miniguide som hjelper deg å finne din ultimate kaffebrygging.

Mokkabrygger 
Mokkabryggeren Moka Express har revolusjonert kaffelagingen, eller som Bialetti selv sier – han har revolusjonert ”the art of coffee”. Hans mokkabrygger og den metoden som ble introdusert på 1930-tallet brukes den dag i dag. Bryggeren gjorde det mulig å brygge kaffe i hjemmet på en smidig og enkel måte. Den består av tre deler, to beholdere og et filter. Bryggeren plasseres rett på kokeplaten, når vannet i den nederste beholderen koker trykkes det opp gjennom ett rør og gjennom filteret. Kaffen samles deretter i den øverste beholderen og er klar til å serveres. Denne bryggeren passer til deg som vil ha eksklusiv, fyldig kaffe. 

Hurtigkaffe 
Perfekt for deg som kanskje ikke er en fanatisk kaffedrikker eller til deg som bare vil ha kaffe slik at du kan servere når du har besøk. Det eneste du trenger en pulverkaffe og varmt vann, så er kaffen klar!

Presskannekaffe 
En presskanne kalles også for french press og gjør det raskt og enkelt å lage kaffe. Du begynner med å tilsette halve vannmengden og kaffe, lar det stå i ett minutt, deretter tilsetter du resten av vannet, setter på lokket og venter i 4 minutter. Da er kaffen klar for pressing og servering. Denne passer til deg som vil at kaffebryggingen skal gå fort og kaffe med fyldig smak.